Sursă foto: Facebook/Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook/Ludovic Orban

Ludovic Orban a precizat că este hotărât să candideze la preşedinţia României, argumentând că regretă că l-a susținut pe Klaus Iohannis și, în prezent, îi este greu să mai sprijine pe cineva pentru obținerea acestei funcții.

Fostul premier și lider PNL a adăugat că, deși nu a câştigat alegerile parlamentare, era pregătit să guverneze România.

Klaus Iohannis ”a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi a dat din nou România pe mâna PSD”

Aveam echipă, aveam partener cu care puteam să construim o coaliţie solidă şi cu care să facem cu adevărat reformele necesare pentru România”, a declarat acesta, făcând referire la fosta clasă politică.

Potrivit declarațiilor oferite de fostul premier, Iohannis este cel care trebuia să sprijine acest proiect, dar a trădat, încă din perioada alegerilor parlamentare.

Mai mult, președintele României a dat din nou țara ”pe mâna PSD”. Actualul președinte al partidului Forţa Dreptei a recunoscut că l-a sprijinit pe Klaus Iohannis, dar a fost trădat de acesta.

Este motivul pentru care Ludovic Orban spune că este pregătit să ocupe fotoliul prezidenţial.

Ludovic Orban consideră că trădarea lui Iohannis reprezintă ”o învăţătură de minte”

E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut. Nu mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte. Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu”, a declarat Ludovic Orban marți, la lansarea organizaţiei judeţene de Ilfov a partidului Forța Dreptei, potrivit Agerpres, citat de Gândul.ro.

Articolul precedentSeceta pune stăpânire pe România: Apă furnizată după program în mai multe județe
Articolul următorRomânia se situează pe locul 1 în UE la obezitate infantilă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time