Sursa foto: Facebook

Președintele Forța Dreptei Ludovic Orban a declarat, duminică seară, la România TV, că debarcarea lui Cîțu din fruntea partidului are aspectul „unei lovituri dată de o huntă militară.”

Acesta e de părere că cei care, la început, s-au arătat că îl sprijină pe fostul lider PNL, de fapt îl ascultau pe Iohannis.

„Ei nu au făcut decât să execute comenzile de la Cotroceni. Acum PNL e ocupat cu Ciucă. M-am exprimat plastic că PNL nu mai există. Cu președinte Militar (…) asistăm la o confiscare clară”, a declarat Orban.

Totodată, acesta a mai precizat că PNL nu mai are nicio legătură cu PNL-ul istoric, precizând că „asistăm” la o reuniune a fostului FSN.

„Iohannis a adus PSD la putere și a impus partidocrația din PNL care face adevărată întrecere în a-l asculta pe Iohannis. Eu acuma îl înțeleg pe Ciucă. Văzând cum s-a purtat Iohannis cu colaboratorii lui, văzând cum l-au executat pe Cîțu, cred că se gândește și el că va fi aruncat la gunoi așa cum a fost aruncat și Cîțu”, a spus Ludovic Orban, potrivit știripersurse.ro.

Florin Cîțu și-a dat demisia din fruntea partidului PNL

În intervenția sa, fostul lider PNL a precizat că partidul își va pierde tot mai mult din intensitate, ajungând să fie, într-un final, „o anexă” a PSD. Mai mult, președintele Forța Dreptei e de părere că Nicolae Ciucă reprezintă garanția că PNL va face „tot ce cere chiriașul de la Cotroceni.”

„Cîțu mai deranja pe cei de la PSD. Ciucă e un președinte nu pentru liniștea PNL ci pentru liniștea PSD”, a precizat Orban.

De asemenea, fostul premier a fost sigur că Florin Cîțu va fi schimbat deoarece el nu a avut niciodată calitățile necesare pentru a fi liderul PNL.

„Cîţu a fost o unealtă care a fost folosită de Iohannis şi de nomenclatura pentru a mă schimba pe mine şi pentru a pune în practică un proiect profund nociv pentru societatea românească şi antidemocratic şi antiliberal, cum a fost alianţa cu PSD. Cîţu a fost executat fără proces”, a mai spus Orban.

Citește și: Rareș Bogdan laudă decizia lui Cîțu de a demisiona de la conducerea PNL

Articolul precedentViktor Orban: „Victoria noastră se vede de pe Lună”
Articolul următorAverile miliardarilor americani au crescut pe timp de criză
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.