Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti procesul cu asocierea Romair Consulting SRL – Dongbu Engineering Co.Ltd. referitor la procedura de atribuire a contractului de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Piteşti-Sibiu.
Prin decizia civilă pronunţată de a Curtea de Apel București, instanța „Respinge excepţia nulităţii plângerii formulate de CNADNR. Admite plângerile conexe. Modifică în parte decizia CNSC, în sensul că: respinge contestaţia ca nefondată şi admite cererea de intervenţie în favoarea autorităţii contractante. Menţine soluţia de respingere a excepţiilor lipsei de interes şi inadmisibilităţii contestaţiei. Definitivă.”.
În consecință, în perioada imediat următoare, CNADNR va semna contractul de lucrări „Revizuire/Actualizare Studiu de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Pitești” cu asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala Bucuresti – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL

Articolul precedentConstantin Hogea reţinut de procurorii DNA pentru corupţie
Articolul următorPercheziţii la CL Giurgiu. Lucian Iliescu este suspectat de corupţie