Captura video - Youtube. Kanal D România
Captura video - Youtube. Kanal D România

AUR a anunțat că Virgil Popescu trebuie să își depună demisia după ce prețul carburanților a ajuns la 9 lei, în caz contrar va depune o moțiune simplă împotriva sa dacă nu are „decența să se retragă din funcție.”

Președintele AUR George Simion a declarat că Virgil Popescu „și-a dat în petic din nou”, afirmând că liberalizarea prețurilor la energie a dus la creșterea tuturor prețurilor din economie și a generat o criză economică și socială.

„Ce se întâmplă în orice ţară civilizată, când promiţi ceva şi nu te ţii de cuvânt? Îţi dai demisia (…). Alianţa pentru Unirea Românilor avertizează că va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Energiei, dacă acesta nu va avea decenţa să se retragă din funcţie”, a spus George Simion.

George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu în plenul Parlamentului. Acesta l-a făcut hoț și i-a cerut demisia. Ministrul Energiei l-a rugat să ia legătura cu Putin.

De asemenea, acesta a amintit că la ultima moțiune simplă împotriva ministrului Energiei nu s-au întrunit voturile necesare deoarece PSD a susținut rămânerea lui Popescu în funcție.

Senatorul AUR Claudiu Târziu l-a acuzat pe ministrul Energiei că minte poporul român, precizând că a declarat în spațiul public că nu vor crește prețurile la carburanți.

„Minciuna are picioarele scurte şi obrazul gros ale lui Virgil Popescu. Pe 9 martie, când se formau primele cozi la benzinării, ministrul Energiei declara public că „nu se vor scumpi carburanţii la 9, 10, 11 lei. S-a creat o psihoză”. Între timp, preţul la motorină a ajuns să coste peste 9 lei. Acest politruc incompetent nu mai poate rămâne în funcţie”, a declarat ClaudiuTârziu.

Reamintim că la începutul lunii februarie, Virgil Popescu a fost agresat de liderul AUR în timp ce vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa. Acesta i-a strigat în mod repetat „Ești un hoț”, după ce a venit peste el la microfon, ținându-l de gât.

În replică, Virgil Popescu i-a spus că ar trebui să meargă în Rusia și să negocieze cu Putin dacă își dorește o ieftinire a gazului.

Citește și articolul: George Simion l-a agresat în Parlament pe ministrul Energiei

Articolul precedentAlarmant: Populația României îmbătrânește accelerat
Articolul următorÎntâlnire de gradul zero între premierul Bulgariei și premierul României
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.