Piedone, aproape de oamenii Sectorului 5, în Săptămâna Mare. Edilul le-a dus cadouri copiilor cu situație materială precară, alături de Vali Vijelie și Liviu Vârciu

„Să încercăm să le aducem zâmbetul pe buze înainte de Sărbătorile Pascale, pentru că și ei, ca toți ceilalți copii din România, merită să fie tratați cu iubire și grijă și merită să fie ajutați”, a declarat edilul, cel care a mers împreună cu Vali Vijelie și cu Liviu Vârciu „pe teren”, pentru a le da celor mici cadouri

Captură video

Suntem în Săptămâna Mare, astfel că poate n-ar fi rău ca măcar acum să ne gândim și la cei defavorizați, cei care nu au fost înzestrați cu tot atâta noroc, așa, ca noi. Cel mai de preț dar pe care îl poate primi omenirea sunt copiii. Ei ne urmează și tot ei, dacă știm cum să-i creștem și mai ales și cum să avem grijă de sufletele lor, vor moșteni „pământul”. În acest spirit, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a „pus la cale” mici bucurii pentru copiii năpăstuiți de soartă, cei care nu sunt cu nimic mai prejos decât orice alt copil. „Trebuie să fim mai buni, mai atenți și mai darnici cu cei din jurul nostru. Să lăsăm Lumina Sfântă să ne pătrundă în suflet, pentru că doar așa putem vedea cu adevărat ce înseamnă iubirea față de aproapele nostru”, a scris edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone: „Astăzi, împreună cu Vali Vijelie și Liviu Vârciu am vrut să facem o bucurie unor copii din familii cu situație financiară precară”

Cristian Popescu Piedone / Captură video

Copiii sunt copiii, indiferent din ce mediu social ar proveni ei. Ceea ce îi face diferiți pe copiii defavorizați este că ei încă știu să se bucure de lucrurile mici, după cum a remarcat astăzi inclusiv primarul Cristian Popescu Piedone. „Noi, cei mai norocoși, uităm să facem acest lucru. Să învățăm de la ei ce înseamnă să te bucuri sincer și curat”, a subliniat Piedone, anunțând că astăzi, și-a unit forțele cu cele ale cântărețului Vali Vijelie și cu ale omului de televiziune Liviu Vârciu, cu scopul de a le face o mică bucurie, în prag de sărbători, copiilor proveniți din familii mai puțin norocoase.

Să încercăm să le aducem zâmbetul pe buze înainte de Sărbătorile Pascale, pentru că și ei, ca toți ceilalți copii din România, merită să fie tratați cu iubire și grijă și merită să fie ajutați.

Cristian Popescu Piedone, astăzi, 29 aprilie 2021

Asociația Veteranilor de Război Sector 5 s-a alăturat demersului primarului

Nici Asociația Veteranilor de Război Sector 5 nu a rămas indiferentă celor mici și mai puțin norocoși, astfel că și-a dorit să ofere cadouri copiilor de la Centrul Social Comunitar „Ferentari”, de Ziua Veteranilor de Război. Mai mult, Patriarhia Română a dăruit fiecărui copil câte o icoană care să-i protejeze pe aceștia de tot ce e rău pe lume.

Și pentru că situația o cere, Cristian Popescu Piedone, Liviu Vârciu și Vali Vijelie au profitat de ocazie pentru a promova campania de vaccinare, explicându-le oamenilor de ce este bine să te vaccinezi, fiind convinși că aceasta este singura soluție pentru ca viața să revină la normal, așa cum o știam înainte de pandemie.

Mărturia video a faptelor bune din Sectorul 5

Piedone, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Primarul e ca un căpitan de vas, trebuie să părăsească ultimul corabia”

Articolul precedent500 de euro, mită pentru un polițist pentru a închide ochii într-un dosar de agresiune sexuală
Articolul următorMinistrul Sănătății are un obiectiv important, eradicarea HPV