Senatoarea indepedentă Diana Șoșoacă a făcut, din nou, furori, la un nou protest împotriva măsurilor restrictive cele noi, organizat aseară. Mai exact, aceasta le-a cerut fanilor săi să ardă măștile de protecție sanitară și să „întrețină focul”. De altfel, proteste similare au fost organizate în toată țară, o parte din opinia publică pro-mască fiind de părere că Partidul Alianța pentru Unirea Românilor ar avea legătură cu organizarea acestora, în timp ce altă parte susține că atât Diana Șoșoacă, cât și oamenii lui George Simion și-ar asuma meritele pentru o revoluție a populației neiubitoare de mască și restricții.

Senatoarea izgonită din PAUR a cerut, inclusiv arestarea lui secretarului de Stat, Raed Arafat

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, solicitarea Dianei Șoșoacă nu a rămas fără ecou, mai mulți protestatari dând curs și arzându-și, la grămadă, măștile din dotare.

Foto: Lutcanu Iuliana / IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia – preluare republica.ro

De menționat, totuși, că Bucureştiul se apropie cu pași alergători de pragul de infectare de 7,5 la mia de locuitori, ceea ce ar însemna, potrivit speranțelor autorităților, cu vârful valului trei al pandemiei.

Diana Șoșoacă cheamă românii în stradă, la un miting ad-hoc

Pâine, circ și măști, cu Diana Șoșoacă

Dialogul halucinant:

Protestatari: „Jos masca, jos masca!”

Diana Şoşoacă: „Cine are măşti, vă rog frumos să le daţi foc! Care are măşti, vă rog frumos să aprindeţi aici, să înteţim focul, va rog frumos! Aruncaţi măştile!”

Protestatar: „Păi câte războaie am avut noi cu jandarmii? Adu-ţi aminte!”

Diana Şoşoacă: „Eu vreau să vă văd când ocupaţi stadioanele!”

Protestatari (cântă): „Din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii de tirani.”, potrivit BusinessMagazine.

Reamintim că Diana Șoșoacă a fost numită „regina amenzilor”, toate primite pe fondul nerespectării normelor de protecție, pe timpul pandemiei. Aceasta a declarat că nu are de gând să plătească nicio amendă.

Articolul precedentÎntrebare: De ce nu dau rezultate măsurile restrictive anti-covid?
Articolul următorFost primar din județul Sălaj, condamnat cu suspendare pentru abuz în serviciu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.