Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a rezolvat tot ce era de rezolvat pentru gălățenii pe care îi reprezintă în Parlament și pentru că nu poate sta degeaba s-a apucat și de făcut ceva bani. A început să facă publicitate la medicamente, în sensul că încearcă să îi convingă pe românii bolnavi să își cumpere un medicament cu o reducere de la 270 la 150 lei și se vând „pachete”, de 150, de 300 și 450 lei.

Pentru astfel de reclame se încasează sume consistente și n-avem motive să credem că Nicolae Bacalbașa face excepție.

Bacalbașa are 74 de ani și spune că are mintea și corpul tânăr!

Pe internet a apărut o alertă, ceva de genul „breaking news” în format autohton,  „Stiri Urgente”, care ne transmite o știre colosală editată cu majuscule:

„VÂRSTA – NU ESTE UN OSTACOL PENTRU A AVEA O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ! DR. NICOLAE BACALBAȘA A ÎMPĂRTĂȘIT SECRETUL LONGEVITĂȚII ȘI A SĂNĂTĂȚII EXCELENTE”.

De fapt ăsta a fost doar titlul. Din textul știrii aflăm că Bacalbașa a ajuns la 74 de ani pentru că ia un medicament care l-ar putea face să trăiască până la 120 de ani:

„Cunoscutul doctor Român, Nicolae Bacalbașa, care are în prezent 74 de ani, spune că are mintea și corpul tânăr datorită acestui secret legat de sănătate. Dr. Nicolae Bacalbașa spune că secretul longevității sunt vasele sanguine. Dacă acestea sunt curate și sănătoase, poți trăi până la 120 de ani și chiar mai mult și să te simți complet sănătos”.

Urmează un interviu: „Reporterul nostru a reușit să-i ia un interviu Dr. Nicolae Bacalbașa, care a explicat metoda sa de curățare a vaselor sanguine ce prelungește viața”, ni se spune pe site-ul medicamentului promovat de deputatul PSD.

Pentru cititorii care sunt fanii deputatului Bacalbașa redăm primul schimb de replici din acest interviu:

„Reporter: Vă rog să ne povestiți secretul Dvs. de curățare a vaselor sanguine.

Bacalbașa: Până nu demult, procesul purificării vaselor sanguine îmi lua câteva luni. Colectam plante medicinale, le căutam la piață sau le comandam de pe Internet și preparam infuzie din ele. Acum nu mai e nevoie să mă ocup cu aceasta, deoarece colegii mei de la Institutul de Boli Cardiovasculare au creat un remediu bun și ieftin pentru curățarea vaselor (aici Bacalbașa pronunță numele medicamentului, dar noi nu o să-l publicăm ca să facem reclamă la reclama lui Bacalbașa – n red). De fapt, acest produs normalizează tensiunea arterială și tratează hipertensiunea, datorită purificării vaselor. Prin urmare, este excelent pentru scopul nostru”.

Ce chilipir: reducere de la 270 lei la 150 lei! Dar se vând numai „pachete” de la 150 lei la 450 lei

Sursa si continuare pe cetateanul.net

Articolul precedentPrimăria Timișoarei și Nicolae Robu riscă sancțiuni după ce a tăiat cablurile.
Articolul următorAutostrada Târgu Neamț – Iași va costa 1,2 miliarde de euro pentru 68 km