Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, anunța în cursul zilei de ieri, că social-democrații susțin creșterea salariului minim de la 2.550 de lei la 3.000 de lei.

Astăzi, 28 octombrie, Președintele Camerei Deputaților a precizat că, alături de salariile mici, și pensiile trebuie să crească.

Marcel Ciolacu: ”Pentru dreapta, creșterea pensiilor nu a fost o prioritate”

Într-un videoclip postat pe Facebook, Cioacu a adresat un mesaj dur Partidului Național Liberal, declarând că, ”pentru dreapta, creșterea pensiilor nu a fost o prioritate”.

Drept răspuns, purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a transmis că majorarea pensiilor rămâne o prioritate și pentru liberali.

Creșterea pensiilor și a salariului minim nu se realizează ”printr-un talcioc prin presă”

Președintele Camerei Deputaților face apel la colaborare în cadrul Coaliției de Guvernare, acuzând scandalul apărut în presă.

Prin urmare, politicianul a conclus că rolul PSD rămâne echitatea socială, apelând la soluțiile discutate ”într-un cadru organizat”.

Pensiile trebuie să crească. La fel, salariul minim pe economie. Dar aceste lucruri nu se fac printr-un talcioc prin presă, atunci când ne convine sau când vrem să ocupăm spațiul public. Mărirea pensiilor și creșterea salariului minim se fac în cadru organizat, în Coaliție, împreună cu echipele de lucru, cu variante astfel încât să închidem odată pentru totdeauna eterna discuție despre pensiile speciale. Astfel, putem realiza echitatea socială. Pentru că acesta este rostul nostru, al social-democraților”, a transmis liderul PSD.

Articolul precedentCinci frați, transformați în sclavi de propriul tată; calvarul copiilor a luat sfârșit după ani întregi de chin
Articolul următorTemperaturi neobișnuit de mari în Franța și Spania: apa mării ajunge la 21 de grade Celsius
Jurnalist full-time / Pesimist part-time