Sursă foto: Facebook/Maia Sandu
Sursă foto: Facebook/Maia Sandu

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, a efectuat astăzi, 28 octombrie, o vizită în Chișinău, capitala Republicii Moldova.

Aceasta a fost însoțită de Alteța Sa Regală, Principele Radu.

Președintele Maia Sandu a vorbit despre relațiile moldo-române și despre situația complicată prin care trece Republica Moldova și întreaga regiune.

Maia Sandu, despre discuțiile avute cu Margareta, Principesa României: ”Am mulțumit pentru sprijinul generos pe care ni-l oferă și de această dată România pentru a ne ajuta să rezistăm în fața crizelor”

Maia Sandu a adus în discuție aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, declarând că mizează pe sprijinul Casei Regale în pașii următori spre aderare.

Sursă foto: Facebook/Maia Sandu

Mi-am exprimat recunoștința și pentru implicarea Casei Regale a României în promovarea, în capitalele europene, a aspirațiilor noastre de euro-integrare. Am simțit această implicare atunci când am obținut statutul de țară candidată la UE, mizăm pe sprijinul Casei Regale și în pașii următori spre aderare. Integrarea europeană este șansa noastră de a rămâne parte a lumii libere”, a transmis președintele Republicii Moldova, printr-un comunicat publicat pe contul de Facebook.

Președintele Republicii Moldova: ”Aceste poduri virtuale se vor alătura podurile adevărate pe care le vom construi peste Prut”

În același context, Maia Sandu a purtat discuții și despre proiectele în domeniile Educației și Eănătății susținute de Casa Regală a României.

Am apreciat deschiderea Majestății Sale de a promova investițiile și consolidarea relațiilor economice bilaterale. Cred cu tărie că la aceste poduri virtuale se vor alătura podurile adevărate pe care le vom construi peste Prut, apropiind și mai mult țările și cetățenii noștri”, a transmis Maia Sandu.

Articolul precedentO lebădă rănită a fost salvată de Garda de Mediu din Timiș
Articolul următorLudovic Orban: ”PSD își bate joc de pensionari”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time