Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

O pensionară în vârstă de 79 de ani din Galați a rămas fără niciun ban, după ce a fost păcălită prin metoda ”Accidentul”.

Femeia a plătit suma de 30.000 de lei, în momentul în care i s-a comunicat, prin intermediul unui apel telefonic, că nora ei este grav rănită și are nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare, transmite cotidianul local Viața Liberă din Galați.

Bătrâna a fost contactată de o fată de 19 ani care a folosit celebra metodă ”Accidentul”

Fiind sunată aproape de miezul nopții, bătrâna s-a panicat, mai ales că, alături de tânără, la telefon a intervenit și un bărbat.

Acesta s-a dat drept reprezentantul unei firme de asigurări de sănătate, convingând-o pe femeie că situația este gravă și banii trebuie să ajungă urgent.

În aproximativ o oră, bărbatul a sunat la la ușa pensionarei și a încasat suma de 30.000 de lei.

Foarte târziu, femeia s-a gândit să își sune nora. Aceasta i-a confirmat că nu a fost victima unui accident

În jurul orei 23,15, la domiciliul acesteia, s-a prezentat o persoană necunoscută de aproximativ 35 de ani, care s-a recomandat ca fiind reprezentantă a firmei de asigurări de sănătate și căreia i-a înmânat suma de 30.000 de lei. La scurt timp, femeia de 79 ani a contactat-o telefonic pe nora sa și când a întrebat-o dacă se simte bine, aceasta i-a răspuns că se află acasă și nu a fost victima niciunui accident auto, moment în care aceasta a realizat că a fost victima unei înșelăciuni”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Principalul suspect are mai mulți complici care sunt de negăsit

Potrivit polițiștilor gălățeni, întreaga acțiune a fost gândită și pusă în practică de un bărbat de 38 de ani din Galați.

Bărbatul în cauză a fost eliberat recent din penitenciar și se află, în acest moment, în arest preventiv.

Articolul precedentJudecătorul Cristi Danileț a vorbit cu studenții despre abuzurile sexuale asupra minorilor și despre violența domestică
Articolul următorO lebădă rănită a fost salvată de Garda de Mediu din Timiș
Jurnalist full-time / Pesimist part-time