Sursă foto: Facebook/Cristi Danileț
Sursă foto: Facebook/Cristi Danileț

Judecătorul Cristi Danileț a precizat că a participat la două ore de educație juridică cu studenții de la USAMV din Cluj.

Orele, susținute prin inițiativa doamnei profesor universitar Sorina Darjan, au avut multiple subiecte de discuție, de la practicarea dreptului în România și până la abuzurile existente în unele familii românești.

În egală măsură, Danileț a precizat că, împreună cu studenții, a rezolvat două cazuri judiciare.

De asemenea, a purtat discuții despre politica externă și situația războiului dus de Rusia în Ucraina.

Judecătorul Cristi Danileț nu a vorbit doar despre importanța Constituției și a legilor, ci și despre libertatea de exprimare și limitele ei

Despre abuzurile sexuale asupra minorilor și violența domestică din famili. Despre referendumul pentru căsătorie eșuat. Despre paparazzi plătiți să distrugă oameni și familii și televiziuni specializate in fakenews. Despre frica promovată constant pentru a manipula societatea. Despre droguri și etnobotanice. Despre cele 8 voturi din anul 2024. Despre darkweb. Despre război și conducători tâmpiți sau corupți. Despre infractori și victime”, a transmis Danileț, prin intermediul unui text distribuit pe contul de Facebook.

Viitoarea societate depinde de alegerile tinerilor de azi

Am făcut apel la responsabilitatea lor și la speranțele pe care ni le putem în ei. Dincolo de pupici și inimioare date pe Insta și TikTok pe care ei le așteaptă, să nu uităm că acești tineri vor fi acuși la butoane”, a conclus judecătorul.

Articolul precedentPoliția Română avertizează: ”Atenție la fraudele online”
Articolul următorO pensionară de 79 de ani a fost jefuită prin metoda ”Accidentul”. Bătrâna a rămas fără niciun ban
Jurnalist full-time / Pesimist part-time