Gabriela Firea

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că ceea ce se întâmplă acum în Timișoara, în București e la ordinea zilei. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Firea e revoltată că bucureștenii vor fi nevoiți să scoată din buzunar mai mulți bani pentru plata facturilor.

Gabriela Firea a anunțat că ANRE a majoirat prețul gigacaloriei cu 152 de lei în plus pentru fiecare gigacalorie. Altfel spus, prețul facturilor s-a dublat. Totodată, fostul primar general îl acuză pe Nicușor Dan de incompetență și că a reușit să reabiliteze doar 15 km din rețeaua primară de 1000 de km.

„Își pregătește bilanțul la un an de mandat și-i anunță pe oameni că va fi mai bine de la 1 noiembrie pentru că s-au făcut reparații. Nicușor Dan nu se mai asociază demult cu vestitul slogan mincinos de campanie, când apa caldă venea de a doua zi după ce va fi ales, nu-l mai recunoaște”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea a precizat că ce se întâmplă acum în Timișoara, în Capitală e la ordinea zilei

De asemenea, Firea a mai precizat că actualul primar al Capitalei minte cetățenii cu privire la reparațiile din rețea. Mai mult, ea a spus că „pentru Primarul General, kilometrii de rețea sunt precum steagurile lui Pristanda”. Mai mult, ea a menționat că în timpul cât a fost primar a lăsat un proiect de fonduri europene în valoare de aproape 280 milioane de euro pentru a repara circa 200 km de conducte principale.

Situația privind termoficarea din Capitală este critică din cauza datoriilor de aproape jumătate de miliard de lei pe care PMP le are la Elcen. Gabriela Firea l-a ironizat pe actualul primar general al Capitalei, precizând că sute de blocuri sunt fără căldură, iar el „visează chiar să cumpere Elcen”. Firea a conchis, în mesajul ei pe pagina de Facebook, că rețeaua primară a Sectorului 6 este plină de avarii, iar mii de oameni sunt nevoiți să se descurce fără căldură și apă caldă.

Gabriela Firea: „Pas important azi la Senat pentru plafonarea prețurilor la electricitate și gaze ”

Articolul precedentA fost întreruptă furnizarea energiei electrice într-o secție COVID la Spitalul Județean Pitești
Articolul următorRaluca Turcan a anunțat când va începe marea recalculare a pensiilor
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.