Foto: Ziarul Financiar
Foto: Ziarul Financiar

Florin Cîțu i-a cerut primarului din Timișoara să vină cu explicații după ce un bărbat de 66 de ani a fost găsit mort în locuință, miercuri seară, iar fiica lui era inconștientă, fiind intoxicată cu dioxid de carbon. Cei doi ar fi pornit aragazul pentru a se încălzi. Președintele Partidului Național Liberal a afirmat că Dominic Fritz ar fi făcut doar promisiuni și nu le-a respectat.

Mai mult, Cîțu e de părere că primarul nu a știut să gestioneze de la bun început situația cu privire la sistarea căldurii și a apei calde în Timișoara. „Primăria Timişoara ar trebui să vină cu explicaţii. Există un primar care este gestionarul situaţiei. A fost ales. Sunt sigur că atunci când a fost ales, a venit cu promisiuni şi a explicat cu ce soluţii va veni”, a precizat Florin Cîțu.

Florin Cîțu continuă să învinovățească USR pentru criza politică în care se află România

Partidul Național Liberal (PNL) condus de Florin Cîțu a început să promoveze mesaje împotriva partidului condus de Dacian Cioloș. Altfel spus, pe 27 octombrie, pe contul oficial Youtube al PNL s-a postat un videoclip prin care  se vorbește despre criza din Timișoara, unde s-a sistat căldura și apa caldă. Primarul este aspru criticat pentru situația prezentă.

Miercuri seară, un bărbat de 66 de ani a fost găsit mort după ce a încercat să se încălzească la flacăra aragazului. De asemenea, fiica lui a fost internată în spital. Dominic Fritz a precizat că nu cunoaște toate informațiile referitoare la moarte bărbatului. Cu toate acestea, edilul s-a arătat oripilat de ce s-a întâmplat.

 „Într-adevăr, este o veste absolut oribilă. Eu încă nu am primit toate detaliile despre acest deces. Bineînțeles că sunt foarte foarte mișcat de acest eveniment și îmi exprim toate condoleanțele pentru familia îndoliată.(…)Dar e absolut oribil ce s-a întâmplat și trebuie să avem căldură în Timișoara”, a declarat Dominic Fritz, relatează Tion.ro.

E.On a oprit căldura în Timișoara, după ce Colterm nu a achitat datoriile istorice de 76 de milioane de lei. Chiar dacă Dominic Fritz a anunțat că s-a găsit o soluție de avarie și că s-a încheiat un contract cu alt furnizor, până spre seară acesta nu era semnat. Noul contract nu a fost semnat încă, așa că nu se știe clar când se vor încălzi caloriferele timișorenilor.

Criza căldurii din Timișoara continuă

Articolul precedentFlorin Roman: „Ușa PNL este închisă celor care își bat joc de PNL”
Articolul următorPreședintele CNCD: „Certificatul COVID nu e discriminatoriu”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.