Foto: Facebook

Codrin Ștefănescu nu-și poate lua gândul de la fostul său șef, Liviu Dragnea. Cu atât mai mult astăzi când, fostul lider PSD împlinește 58 ani, aceasta fiind a doua zi de naștere pe care Dragnea o „sărbătorește” în celula de la Rahova. Și ca să nu se simtă uitat de fosții săi subalterni, Ștefănescu nu scapă ocazia de a-l felicita pentru acesta, îndemnându-l să reziste acestei „cumplite încercări”. Tot în opinia lui Codrin Ștefănescu, cel ce vorbește în numele a „multor” români, Dragnea ar fi mereu în gândurile bune ale tuturor.

Urarea Codrin Ștefănescu pentru fostul mărit conducător, Dragnea

„Astāzi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multā sānātate și multā putere, ca sā treci cu bine și prin aceastā cumplitā încercare! Trebuie sā reziști cu orice preț! Pentru cā te așteaptā familia, prietenii și foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, spune Codrin Ștefănesc pe contul său de Facebook.

Până acum, Codrin Ștefănescu este singurul om încă politic care încă îl mai omagiază pe Liviu Dragnea, toți ceilalți social democrați sau foști social democrați dezicându-se de acesta.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentDominic Fritz, validat de Tribunalul Timiș
Articolul următorAdriana Săftoiu, deputat liberal, despre candidații PNL la parlamentare: „Unii duc lipsă de argumente, adeseori de cultură minimală”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.