Simion vrea să-i aducă minerii pe cap lui Cîțu

Liderul AUR a declarat că intenționează să organizeze un protest la care să fie prezenți și minerii din Valea Jiului. „Îl dăm jos pe Florin Cîțu, iar apoi o să urmeze Klaus Iohannis”, a spus acesta

George Simion
George Simion / Foto: Facebook

Liderul AUR, George Simion, a declarat că nu are de gând să-l lase pe premierul Cîțu să scape chiar atât de ușor. Mai exact, Simion vrea să aducă minerii din Valea Jiului la protestul pe care îl organizează sâmbătă, cu scopul de a-i demonstra prim-ministrului că nu ar fi iubit de români. Copreședintele AUR este de părere că la acest protest vor sosi zeci de mii de persoane.

George Simion: „Vom protesta în stradă, în Parlament, în justiție, pentru a da jos acest guvern”

Potrivit informațiilor furnizate de George Simion, „vor veni oameni din toată țara, mineri din Valea Jiului, sâmbătă, de la ora 17:00, în Piața Universității. Protestăm pentru a-l da jos pe Florin Cîțu”, a spus acesta.

Totuși, liderul AUR se declară convins că sistemul îl protejează, în acest moment, pe Florin Cîțu. „Sper să nu îl mai avem pe acest individ odios în fruntea țării. CCR a spus că s-a tergiversat degeaba moțiunea noastră. Pe noi nu ne interesează moțiunea pe care am introdus-o noi, moțiunea PSD, ci să scăpăm de Cîțu. Când spun ”sistem” mă refer la cei care l-au pus pe Cîțu președintele PNL. Trebuie să scăpăm de acest guvern trădător de țară din Palatul Victoria”, a mai spus acesta, adăugând că se așeaptă ca sâmbătă să se adune laolaltă zeci de mii de oameni care să ceară demisia premierului.

Mai mult, Simion a insistat că nu ar avea nimic împotriva alegerilor anticipate, ba chiar insinuând că o astfel de soluție ar fi preferată de AUR.

„Îl dăm jos pe Florin Cîțu, iar apoi o să urmeze Klaus Iohannis.”, a spus George Simion, astăzi, la România TV.

Citește și: Ludovic Orban „a dat în cărți” și i-a ieșit că PNL e pe moarte

Articolul precedentLudovic Orban „a dat în cărți” și i-a ieșit că PNL e pe moarte
Articolul următorȘpagă pentru angajări în sistemul medical: 2.000 de euro pentru un post de asistentă, 3.000 pentru un post de șofer
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.