Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a anunțat în urmă cu foarte puțin timp finalizarea reabilitărilor pentru Bulevardul Liviu Rebreanu. Potrivit Gabrielei Firea, modernizarea acestui bulevard bucureștean „bătea pasul pe loc” de prea multă vreme, lucrările fiind continuate acum și în zona imediat următoare a Bulevardului Nicolae Grigorescu. Poate cel mai important aspect este cel legat de reluarea circulației tramvaielor 12 și 23, după șapte ani de pauză.

Modernizare de 16 milioane de euro

Gabriela Firea: „Între Bd. Nicolae Grigorescu și Bd. 1 Decembrie 1918, lucrările băteau pasul pe loc”

„𝗥𝗲𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗕𝘂𝗹𝗲𝘃𝗮𝗿𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗟𝗶𝘃𝗶𝘂 𝗥𝗲𝗯𝗿𝗲𝗮𝗻𝘂 – 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗹𝗶𝗻𝗶𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗺𝘃𝗮𝗶!Modernizarea Bulevardului Liviu Rebreanu 𝗯ă𝘁𝗲𝗮 𝗽𝗮𝘀𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝗰 î𝗻 𝘂𝗿𝗺ă 𝗰𝘂 𝗽𝗮𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗻𝗶. Dacă până la intersecția cu Bulevardul Nicolae Grigorescu lucrările erau avansate, mai departe abia începuseră.Între Piața Râmnicu Sărat și Bd. Nicolae Grigorescu, încă se lucra. Erau realizate lărgirea benzilor de circulație, calea de rulare a tramvaiului, stațiile si trotuarele. Însă, cele două linii de tramvai nu mai circulau de aproape patru ani.Între Bd. Nicolae Grigorescu și Bd. 1 Decembrie 1918, lucrările băteau pasul pe loc. Proiectul nu putea continua pentru că nu erau făcute exproprierile necesare și pentru că în zonă se intersectau două proiecte diferite.Am pus la masa toate părțile implicate și 𝗮𝗺 𝗿𝗲𝘇𝗼𝗹𝘃𝗮𝘁 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺𝗲𝗹𝗲. În doar câteva luni, am finalizat lucrările până la Bulevardul 1 Decembrie 1918. 𝗖𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮ț𝗶𝗮 𝘁𝗿𝗮𝗺𝘃𝗮𝗶𝗲𝗹𝗼𝗿 𝟭𝟵 ș𝗶 𝟮𝟯 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗿𝗲𝗹𝘂𝗮𝘁ă 𝗱𝘂𝗽ă ș𝗮𝗽𝘁𝗲 𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝘂𝘇ă.Modernizarea bulevardului cu prima linie verde de tramvai a costat peste 16 milioane de euro.”, declară primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentReglări de conturi „electorale” în Suceava. Alegeri locale în familie
Articolul următorLiderul PSD Vrancea amenință că se va lega cu lanțuri de clădirea Guvernului. Totul, de la construcția unui spital
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.