Marian Oprișan, președinte al Consiliului Județean Vrancea și totodată șef al social democraților din acest județ, a avut o ieșire furtunoasă ieri, în fața consilierilor județeni. Acesta a amenințat nici mai mult nici mai puțin decât că se va lega în lanțuri de clădirea Guvernului României, supărat că liberalii nu îi sprijină un proiect de care se vorbește de ani de zile în Vrancea: construirea unui noi spital. Afirmația a fost făcută chiar în timpul ședinței de consiliu județean, în momentul în care se discuta despre aprobarea studiului de prefezabilitate la viitorul spital județean, construcție estimată undeva la mai bine de 400 de milioane de euro. Și, pentru că acești bani au fost dați de la bugetul județului, Oprișan a atras atenția că se putea evita cheltuirea celor aproape 4 milioane de lei dați pentru studiul de pre-fezabilitate dacă investiția ar fi fost trecută în Strategia Națională de Sănătate.

Aici, Oprișan a ținut să spună că liberalii nu au vrut să îl sprijine și totodată a plusat, atunci când a vorbit despre posibilitatea atragerii de fonduri europene pentru viitorul spital. „Vă spun la modul cel mai sincer, dacă Guvernul PNL va respinge acest proiect, de construire a unui nou spital pentru vrânceni, vă anunț de acum și pe voi, și pe premierul Ludovic Orban, voi fi primul președinte de consiliu județean din România care se leagă cu lanțuri de clădirea Guvernului României”, au fost cuvintele liderului PSD Vrancea.

Articolul precedentFirea: „Reabilitarea Bulevardului Liviu Rebreanu – pe linie verde de tramvai”
Articolul următor„Eu sunt Dumnezeu!”. Primarul din Brebu a izgonit din comună mai mulți medici și preoți și a desființat ilegal funcția de viceprimar