Sursă foto: Facebook/Emil Boc
Sursă foto: Facebook/Emil Boc

Emil Boc, edilul din Cluj-Napoca, a organizat o festivitate de premiere pentru elevii clujeni care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, susținut anul curent.

Ceremonia a fost desfășurată în Sala de sticlă a Primăriei, iar primarul a ținut să-i felicite și pe profesorii care s-au implicat în pregătirea liceenilor.

Emil Boc i-a premiat pe elevii de 10: ”Cluj-Napoca: Educația pe primul loc!”

Astăzi, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala de sticlă a Primăriei, am avut plăcerea de a premia 10 elevi excepționali care au obținut media 10 la Bacalaureat. Am premiat de asemenea pe cei 24 de profesori care i-au pregătit în vederea obținerii acestor rezultate deosebite”, a scris primarul, pe contul de Facebook.

Edilul a precizat că Primăria Cluj-Napoca a acordat fiecărui elev și profesorilor îndrumători un premiu simbolic format din: 1.000 lei, o diplomă și un buchet de flori.

De asemenea, Terapia, o companie Sun Pharma s-a alăturat acestei inițiative și contribuie la recunoașterea acestor rezultate remarcabile oferind suplimentar suma de 1.000 lei tuturor elevilor și profesorilor.

Primarul din Cluj-Napoca: ”Felicitări elevilor, părinților, profesorilor și Inspectoratului Școlar Județean pentru rezultate!”

Educația este și va rămâne o prioritate cheie pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. Continuăm investițiile în infrastructură, reparații, burse școlare, transport pentru elevi, vouchere pentru pregătirea digitală a profesorilor clujeni, programe și politici publice educaționale”, a transmis edilul.

Articolul precedent1.2 hectare de pădure au fost mistuite în urma unui incendiu din județul Cluj
Articolul următorLovitură financiară de proporții pentru cea mai bogată femeie din Asia
Jurnalist full-time / Pesimist part-time