Vanghelie, chemat la Parchetul Buftea pentru a da explicații, după ce a fost acuzat de violență domestică

Oana Mizil s-a răzgândit și susține că, în realitate, nu ar fi fost agresată de Marian Vanghelie, ci doar s-ar fi certat un pic, ca orice cuplu

Foto: Facebook

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi fost chemat la Parchet, pentru a da explicații cu privire la acuzațiile de violență domestică. Într-o primă instanță, presa a relatat faptul că Oana Mizil ar fi ajuns la spital, după ce Marian Vanghelie „i-ar fi dat pumni în cap”. Acesta a fost citat astăzi la Parchetul Buftea pentru a da lămuriri, dar și pentru renunțare la ordinul de restricție. Pe numele fostului edil a fost emis un ordin de restricție, contestat ulterior de acesta. Ba mai mult, între timp, Mizil pare să se fi răzgândit, astfel că acum neagă faptul că ar fi fost agresată fizic de Vanghelie.

Oana Mizil îl apără pe Vanghelie: „Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei”

Oana Mizil spune că acuzațiile ar fi nefondate. „De două zile stau și mă uit și mă minunez. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate”, a spus aceasta, de curând.

Cu toate astea, femeia dă de înțeles că de data aceasta nu ar fi ieșit foc fără fum: „În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a mai declarat Oana Mizil.

„În ziua în care soțul meu a ajuns condamnat pe nedrept și a primit această condamnare de 11 ani și 8 luni, o condamnare incredibil de mare, din ziua aceea eu am probleme cu cortizolul și am tensiune fluctuantă. Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat.”, a mai declarat Oana Mizil la „News Hour with CNN”, de la Antena 3.

Citește și: Năsui începe curățenia de vară: doi administratori cu salarii „grase” și rezultate zero, puși pe „liber”

În altă ordine de idei, Marian Vanghelie ar putea ajunge, din nou, la închisoare, întrucât a fost condamnat la 11 ani și 8 luni pentru corupție, mai exact, pentru o mită de 30 milioane de euro, dintr-un prejudiciu total de 60 milioane de euro. Decizia nu este definitivă.

Articolul precedentNăsui începe curățenia de vară: doi administratori cu salarii „grase” și rezultate zero, puși pe „liber”
Articolul următorFirea cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pe tema prețului crescut la energia electrică
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.