Vicepremierul Raluca Turcan simte miros de alegeri în toamnă. Aflată la Botoșani, Raluca Turcan a afirmat că alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi organizate în condiţii de siguranță, în ciuda cifrelor tot mai ridicate de noi cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Vicepremierul a dat asigurări că va exista un set de măsuri pe care alegătorii vor trebui să le respecte în ziua votului, urmând ca Guvernul și Institutul Naţional de Sănătate Publică să se preocupe îndeaproape de aceasta.

Alegerile pot fi organizate în bune condiţii. Cine spune că nu pot fi organizate în bune condiţii, nu s-a uitat cum a fost organizat examenul de Bacalaureat sau Evaluarea Naţională. Dumneavoastră ştiţi ce a fost acolo? A fost o muncă de sisif, dar s-a desfăşurat totul în condiţii foarte, foarte bune. Aşa cum strigau de nu mai puteau că nu o să poată fi ţinute evaluările naţionale, guvernul acesta a demonstrat că poate să organizeze aceste evaluări în bune condiţii. La fel putem să organizăm şi alegerile, doar că cerem PSD-ului să iasă din duplicitatea discursului şi să spună: vor sau nu vor alegeri?”, a spus vicepremierul Turcan, citată de Agerpres.

Articolul precedentPrimarul Tudorache speră ca cei mici să se poată bucura de locurile de joacă. Au început lucrările la ultimul lot
Articolul următorLucrările la Pasajul Piața Sudului, deblocate și realizate în doar un an