Daniel Tudorache avertizează zi de zi că pericolul COVID-19 este prezent, dar aceasta nu înseamnă că în Sectorul 1 nu continuă pregătirile pentru reîntoarcerea la stilul de viață obișnuit. Nimeni nu știe ce va fi mâine sau peste o săptămână cu evoluția cazurilor de îmbolnăviri și dacă vor fi ridicate restricțiile, însă primarul Sectorului 1 speră ca totul să revină la normal, inclusiv în ceea ce privește micile distracții de care copiii au fost privați: locurile de joacă. Până atunci, în Sectorul 1 se lucrează susținut pentru refacerea locurilor de joacă existente.

Am început azi resistematizarea a 16 locuri de joacă, ultimul lot din totalul de 83 pe care le avem în Sectorul 1. Lucrările au termen de finalizare două luni. Sper ca până atunci restricțiile să fie ridicate și copiii să se poată bucura de ele. Depinde doar de noi. Purtați masca, spălați-vă pe mâini și evitați locurile aglomerate!”, este sfatul primarului Tudorache.


Ieri, primarul Sectorului 1 se arăta îngrijorat de creșterea alarmantă a procentului de infectări cu COVID-19: „Știți că sunt un om echilibrat, dar azi, pentru prima dată, strig și eu: “Lupul!”, ca în povestea pentru copii. Sper să nu am dreptate”.

Articolul precedentProgramul „Voucher Materna”, un succes
Articolul următorRaluca Turcan e sigură că vom avea alegeri în toamnă