Acțiune inedită a câtorva localnici din comuna argeșeană Rociu. Duminică dimineață, în ziua alegerilor locale pentru desemnarea noului primar al localității, în gropile din drumul județean care străbate comuna au fost plantați vișini. 

Oamenii au udat pomișorii, le-au pus pământ la rădăcini. Pe șoseaua plină de gropi a apărut o adevărată livadă de vișini.

La Rociu au fost organizate alegeri, pentru că fostul primar Aurel Bălășoiu a renunțat la primărie, după ce a fost ales deputat. Alegerile locale de duminică 27 iunie au fost câștigate de candidatul PSD Victor Bălășoiu, fiul actualului deputat.  Cu alte cuvinte, funcția de primar se lasă moștenire din tată-n fiu.

Drumul județean de la Rociu a trebuia asfaltat încă din 2019, dar din motive necunoscute a rămas în aceeași stare proastă. Localnicii susțin că șoseaua nu a mai fost asfaltată de pe timpul lui Ceaușescu și speră ca măcar acum tandemul tată-deputat, fiu-primar să reușească reabilitarea drumului. Până atunci, din gropile uriașe cresc mândri în mijlocul șoselei o mulțime de vișini…

Articolul precedentDacian Cioloș, acces de sinceritate: „Lucrurile funcționează greu în coaliție”
Articolul următorMinerii de la Vulcan au ajuns la limita răbdării! Oamenii au protestat, din nou, pentru că nu și-ar fi primit salariile
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...