Năstase îi numește „eunuci” pe actualii lideri politici din România

Adrian Năstase, cel care a lăsat în memoria colectivă a țării noastre următoarea expresie: „Cineva, la un moment dat, voia să vină să îmi numere găinile. I-am sugerat că mai bine să vină să îmi numere ouăle”, îi numește acum pe actualii lideri politic „eunuci”

Foto: Știrile PRO TV

În mod ironic, la mai bine de 18 ani de la celebra replică cu „număratul oualelor”, Adrian Năstase revine pe blog cu o nouă găselniță, cu tot atât de multe șanse de a rămâne în memoria colectivă a poporului nostru. Mai exact, fostul lider PSD afirmă că actualii lideri politici ar fi „eunuci”.

Adrian Năstase: „Definitia democratiei porneste de la ideea că puterea apartine poporului. Nu e clar insă cărui popor”

Adrian Năstase a mai spus că unii consideră că puterea trebuie să aparțină poporului din țara respectivă, ceea ce, potrivit acestuia, ar fi „greșit”. „De multe ori puterea de a decide lideri, institutii, coordonatele „statului de drept” apartine liderilor altor popoare”, a mai spus Adrian Năstase.

Așa a apărut ceea ce eu numesc „democratie colonială”

Cu alte cuvinte, afimă Năstase mai spune că „reprezentantii altor tări „ne indeamnă”, fiind „ingrijorati”, cum să legiferăm, cum să ne conducem, cum să ne organizăm sistemul judiciar, cum să exploatăm gazele de sist, cum să ne folosim resursele naturale, cum să ne folosim Fondul Proprietatea, cum să ne crestem copiii. Cum să arate democratia la noi. In numele unor valori „europene” sau „atlantice”. In realitate, in numele unei noi ideologii, globaliste sau a unor interese care nu au nicio legătură cu tratatele Uniunii Europene sau cu prevederile parteneriatelor strategice. Sau cu traditiile noastre”, a mai scris acesta, pe blogul personal.

Interesant este faptul că singurele reactii, in România, au fost doar din partea unor judecători. Liderii politici nu au reactionat la aceste incălcări flagrante ale suveranitătii. Ceea ce arată că in România, alături de LGBTQ, mai există o altă minoritate – a celor emasculati. In Imperiul Otoman, din care si noi am facut parte, si eunucii aveau rolul lor!

scrie Adrian Năstase, pe blog.

Citește și: Cioloș nu e îngrijorat pentru Planul de Redresare al României, ci al Ungariei: cere să nu îi fie aprobat

Totuși, pentru echilibru, reamintim ce declara Adrian Năstase în 2003

„Cineva, la un moment dat, voia să vină să îmi numere găinile. I-am sugerat că mai bine să vină să îmi numere ouăle”, spunea fostul lider PSD, în 2003.

Articolul precedentCioloș nu e îngrijorat pentru Planul de Redresare al României, ci al Ungariei: cere să nu îi fie aprobat
Articolul următorProcesul penal al primarului Ploieștiului, amânat pentru luna octombrie
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.