Captură video/Facebook
Captură video/Facebook

Un videoclip a devenit viral pe Facebook după ce un bărbat a sărit cu paraşuta în interiorul Catedralei Mântuirii Neamului din București.

Prin urmare, serviciile de pază şi supraveghere de la şantierul Catedralei efectuează verificări.

Bărbatul care a sărit cu parașuta în Catedrala Mântuirii Neamului a pătruns fraudulos în lăcaşul de cult

Potrivit Departamentului de Coordonare a lucrărilor de şantier de la Catedrala Naţională, “în urma verificărilor efectuate până în acest moment pe şantierul Catedralei Naţionale, s-a constatat că persoana care a efectuat un salt cu paraşuta în interiorul acesteia a pătruns acolo în mod total fraudulos, intrând într-un sector foarte greu accesibil din punct de vedere logistic şi administrativ, după încheierea programului de lucru din ziua respectivă”.

Ancheta a fost deschisă luna aceasta, deși întâmplarea a avut loc anul trecut, în perioada verii

Echipele coordonatoare ale şantierului Catedralei Naţionale au sesizat serviciile de pază şi supraveghere.

Acestea efectuează verificări ale bazelor de date existente privind intervalul de timp identificat, atât pentru spaţiul interior, cât şi exterior al Catedralei, se arată în comunicat.

Menţionăm că incidentul reprezintă o faptă frauduloasă, comisă în mod abuziv şi fără nicio implicare din partea celor care lucrează în acest şantier. Având în vedere gradul ridicat de risc al incidentului, echipa coordonatoare de la Catedrala Naţională va solicita sprijinul autorităţilor competente care sunt în măsură să efectueze o anchetă adecvată în vederea depistării persoanei respective”, precizează sursa citată.

Articolul precedent Senatorul Titus Corlățean, reacție dură după vizita președintelui Ungariei în România: Instituţiile statului român au fost „lipsite de profesionalism şi slabe”
Articolul următorBiserica Ortodoxă din Ucraina s-a separat de Patriarhia Rusă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time