Profesor, acuzat că ar fi agresat sexual mai multe eleve

El a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.

Un profesor de la un liceu tehnologic din judeţul Constanţa a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat că ar fi atins în zone intime mai multe eleve, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani.

Ce acuzaţii aduc procurorii

Potrivit procurorilor, faptele s-ar fi produs timp de mai mult timp. Bărbatul este acuzat că în perioada septembrie 2021 – februarie 2022 a atins o elevă în vârstă de 15 ani pe fese, picioare şi buze. De asemenea,  cadrul didactic a atins și o altă elevă, tot de 15 ani, pe fese şi picioare.

„În calitate de profesor în cadrul Liceului Tehnologic “Radu Prişcu” din comuna Dobromir, jud. Constanţa, profitând de autoritatea pe care o avea în faţa elevilor, dar şi de încrederea pe care acesta a dobândit-o de-a lungul timpului, prin natura profesiei, în timpul orelor de curs, a întreprins mai multe activităţi ilicite”, au comunicat procurorii.

Comportament scandalos al profesorului

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis că un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv. El este acuzat de  comiterea mai multor infracţiuni de corupere sexuală a minorilor. Procurorii au mai stabilit că profesorul a atins o elevă, care avea 13 ani,  pe fese, picioare şi în zona inghinală. Totul a avut loc timp de patru ani, între septembrie 2018 şi februarie 2022. Profesorul a mai atins o elevă de 13 ani şi alta de 14 ani, pe fese, picioare şi în zona inghinală, între septembrie 2020 şi până în 11 februarie 2022. De asemenea, în 2021, bărbatul  i-a trimis unei eleve în vârstă de 16 ani o poză „cu caracter pornografic explicit” în care apărea el.

Jaf în biserică: un bărbat a furat din geanta unei femei în timp ce aceasta se ruga

Articolul precedentJaf în biserică: un bărbat a furat din geanta unei femei în timp ce aceasta se ruga
Articolul următorReparații de peste 1.1 miliarde de lei pentru două linii de tramvai din București