Captură video: Facebook / Dorian Oprișor
Captură video: Facebook / Dorian Oprișor

Un bărbat din Timișoara a ajuns în atenția presei după ce a decis să fure din geanta unei femei, în timpul unei rugăciuni.

Incidentul a avut loc în capela Spitalului Victor Babeș Timișoara, precizează Europa FM.

Profitând de faptul că femeia se ruga, timișoreanul a observat geanta din care i-a sustras atât telefonul, cât și portofelul

Imaginile în care hoțul fură din geanta unei femei care se ruga în capela Spitalului Victor Babeș au fost surprinse de camera de supraveghere din biserică.

Conform sursei citate, Dorian Oprișor, preot în cadrul bisericii Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, a postat pe contul său de Facebook imagini și o filmare în care poate fi văzut hoțul în timp ce fură din geanta femeii.

Furtul a avut loc joi, 27 aprilie 2022, în jurul orei 16:31.

Poliția a început o anchetă în acest caz.

Ce spune legea din România despre furt și care sunt sancțiunile

Din punct de vedere legal, luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Fapta constituie furt şi dacă bunul aparţine în întregime sau în parte făptuitorului, dar în momentul săvârşirii acel bun se găsea în posesia sau detenţia legitimă a altei persoane.

Se consideră bunuri mobile şi înscrisurile, energia electrică, precum şi orice alt fel de energie care are valoare economică.

Articolul precedentȘezlonguri mai aproape de apă în acest sezon estival, pe litoralul Mării Negre
Articolul următorProfesor, acuzat că ar fi agresat sexual mai multe eleve
Jurnalist full-time / Pesimist part-time