Un soldat ucrainean, despre ruși: ”Mănâncă la 20 de metri de cadavrele în putrefacție ale camarazilor lor”

Soldatul Dima s-a arătat șocat de lipsa de sensibilitate și de empatie pe care rușii o au față de proprii camarazi

Dima, un soldat ucrainean, a vorbit despre atitudinea soldaților ruși, în cadrul unui interviu acordat jurnalistului și autorului britanic David Patrikarakos.

Soldatul din Ucraina a spus că a fost șocat de lipsa de sensibilitate a soldaților ruși față de proprii lor camarazi.

Într-un interviu acordat jurnalistului și autorului britanic David Patrikarakos, soldatul a povestit cum o dronă a surprins o imagine care arată mai mulți militari luând masa într-o casă distrusă, chiar lângă camarazii lor morți.

Soldatul ucrainean a precizat că rușii ”pur și simplu, aruncă trupurile prietenilor lor în tranșee. Uneori nici măcar nu se deranjează să îi acopere”

Ei mănâncă la 20 de metri de cadavrele în putrefacție ale camarazilor lor. Pur și simplu, aruncă trupurile prietenilor lor în tranșee. Uneori nici măcar nu se deranjează să îi acopere. În urmă cu ceva timp am găsit un mormânt cu 15 cadavre în el. Au aruncat un pic de pământ peste ei și atâta tot”, a povestit soldatul din Ucraina în cadrul interviului.

”Uneori joci poker cu o mână proastă. Rusia joacă fără cărți”

În ceea ce privește sistemul Starlink al lui Elon Musk, Dima a declarat că acesta a schimbat cursul războiului pentru țara sa. Mai mult, soldatul a spus că ”principalul aliat în acest război este corupția din Rusia și natura armatei sale”.

Mai mult, Dima a povestit că nu a crezut că Vladimir Putin o să declanșeze cu adevărat un război împotriva Ucrainei fiindcă o invazie are nevoie de o superioritate numerică de 2-1.

M-am uitat la armata lor de la granițe și era clar că nu o aveau. Este o nebunie. Uneori joci poker cu o mână proastă. Rusia joacă fără cărți deloc”, susține soldatul din Ucraina.

Articolul precedentPropaganda rusă continuă și în grădinițele din Crimeea: copiii desenează postere omagiale, de susținere a lui Vladimir Putin
Articolul următorȘezlonguri mai aproape de apă în acest sezon estival, pe litoralul Mării Negre
Jurnalist full-time / Pesimist part-time