Sursa foto: Facebook/ Daniela Popa

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, social-democrata Daniela Popa a afirmat că noua deviză a primarului Sectorului 1 este „dacă n-au pâine, să mănânce cozonaci”, aceasta făcând referire la creșterea impozitului pe autoturisme cu 30% de anul viitor propus de Armand.  

De asemenea, Popa susține că primarul Sectorului 1 nu a fost capabil să cheltuiască bugetul pe care l-a avut la dispoziție și are de gând să ia mai mulți bani din buzunarele bucureștenilor.

„În adresa transmisă către Primăria Generală a Municipiului București, Armand argumentează că această măsură este necesară pentru că resursele primăriei sunt limitate! Cu toate că și-a arătat incompetența la capitolul investiții, iar excedentul bugetar pe anul 2021 a fost de peste 430 de milioane de lei. Pe scurt, deși n-a fost capabilă să cheltuiască bugetul pe care l-a avut la dispoziție, vrea să ia și mai mulți bani din buzunarele cetățenilor”, a scris Daniela Popa.

Clotilde Armand și „un viitor curat” în sectorul îngropat în gunoaie

Totodată, social-democrata a amintit de faptul că sectorul pe care Clotilde Armand în conduce este „binecuvântat” în continuare cu gunoaie și șobolani.

„Din turnul de fildeș în care s-a baricadat cu lașitate, nu vede cum prețurile cresc pe zi ce trece (energie electrică şi termică, combustibili, alimente etc)”, a mai spus Daniela Popa.

În încheierea mesajului, Popa a precizat că primarul Sectorului 1 se pricepe „tare bine la tehnicile de manipulare bolșevice, pe care la aplică fără scrupule.”

„În acest caz se foloseşte de metoda „peştelui sărat”. A propus mărirea taxelor pe locurile de parcare, acum propune mărirea impozitelor auto cu 30%, pentru ca noi toți să ne obişnuim cu ideea.  Cele mai mari taxe, cel mai mare excedent bugetar, dar şi cea mai proastă guvernare locală din istoria Sectorului 1. Oare ce o să mai urmeze?”, a concluzionat Daniela Popa.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, fostul edil al Sectorului 1 a precizat că Ștefan Paraschiv, cel care a condus Metrorex, a fost numit director la REBU, firmă angajată de Clotilde Armand pentru a colecta deșeurile de pe străzile sectorului pe care îl conduce.

„Ștefan Paraschiv, fostul director al Metrorex, „omul cu ranga” al fostului ministru Drulă, este de curând director general la REBU. Coincidența naibii, tot de curând, Madamarmand a semnat cu REBU un contract de preluare și sortare a gunoaielor din Sectorul 1”, a scris Dan Tudorache pe o rețea de socializare.

Citește și articolul: Criza gunoaielor din Sectorul 1, jucată la poker de Clotilde Armand și fostul director al Metrorex

Articolul precedentMai mulți români au fost forțați să muncească în Anglia, timp de 4 ani, până la 16 ore pe zi
Articolul următorJurnaliștii ruși: ”România și Polonia sunt primele candidate pentru lovituri cu rachete Kalibr”