Germania: un tată își „închiria” fata de 12 ani șoferilor de tir pentru 5 euro și un pachet de țigări

Printre șoferii de tir care au beneficiat de „serviciile” minorei se află și un român

Foto: Pixabay

Tatăl vitreg al unei copile de 12 ani din Germania e acuzat că ar fi „închiriat-o” pe aceasta șoferilor de tir, anunță Ziarul Românesc, via Bild.

Procesul împotriva tatălui vitreg al Lisei a început săptămâna aceasta

Thomas S., un electrician în vârstă de 49 ani ani, este acuzat de procurorii Curții Regionale Schweinfurt, din Germania, că și-ar fi obligat fiica vitregă, în vârstă de 12 ani, să întrețină raporturi sexuale contra cost cu o serie de șoferi de tir, potrivit informațiilor disponibile în rechizitoriu.

Mai mult, fetița ar fi fost obligată să practice prostituția încă de la vârsta de 9 ani, inclusiv de mama ei, Brigitte K. Aceasta ar fi silit-o pe Lisa, în vârstă acum de 12 ani, să o privească în timp ce întreține relații sexuale cu actualul său partener, totodată acuzat în acest caz, Thomas S. Ulterior, aceasta avea să o oblige și pe fată să întrețină relații sexuale cu Thomas S.

Printre șoferii de tir care au „beneficiat de serviciile” minorei se află și un român

Potrivit procurorilor, bărbatul acuzat și-ar fi supus fiica vitregă la tratamente inumane, dând-o camionagiilor contra cost, de cele mai multe ori pe 5 euro și un pachet de țigări. Ba mai mult, tatăl obișnuia să o și filmeze pe micuță în timp ce era abuzată de aceștia. Unul dintre șoferii de tir care ar fi abuzat-o pe Lisa este român.

Preot pedofil? Păcat lesne iertător. Persoană gay? Păcat capital!

Salvarea fetiței din Germania a venit tot de la șoferii de tir

Lisa a fost salvată în vara anului trecut, când un șofer de tir ar fi alertat autoritățile, după ce acestuia i se oferiseră serviciile sexuale contra cost ale unei copile. Ulterior mărturisirilor, o patrulă de poliție l-a prins pe Thomas S., aflat într-o mașină cu fetița, în timp ce, probabil, aștepta să-i racoleze acesteia noi clienți.

Articolul precedentBugetul Capitalei, respins de CGMB
Articolul următorDepozit ilegal de deșeuri, fix în centrul Bucureștiului (Video)
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.