Șoșoacă nu mă reprezintă! O petiție împotriva senatoarei a fost semnată de aproape o mie de români

Atât inițiatoarea, cât și semnatarii petiției cer invalidarea mandatului de senator al Dianei Șoșoacă

Diana Șoșoacă (captură video Antena 3)

În pofida faptului că senatoarea independentă Diana Șoșoacă susține vehement că are e partea ei o sumedenie de cetățeni români, uneori realitatea pare să o contrazică pe aceasta. Dacă la ultimele sale manifestații a avut surpriza să adune nu mai mult de o mână de oameni, astăzi aflăm că împotriva „Mamei Națiunii” a fost inițiată o petiție care are ca scop înlăturarea acesteia din Senat. Mai exact, potrivit textului petiției, se cere invalidarea mandatului senatorial al Dianei Șoșoacă.

Textul petiției împotriva Dianei Șoșoacă, cel care a strâns până acum aproape 1.000 de semnături

Mai mult, petiția apare, conform site-ului pe care a fost publicată, printre cele mai populare ale ultimelor 24 de ore.

„Dragi români,

Pentru mine doamna Diana Şoşoacă nu este un exemplu de posibil parlamentar care m-ar putea reprezenta!

De ce?

În primul rând,fiind femeie la rându-mi,mă aştept ca o doamnă avocat,viitor parlamentar/senator să aibă un comportament şi o atitudine cât se poate de decente,ceea ce doamna Şoşoacă din martie nu prea a dovedit că e în stare să aibă.

Faptul că a ales să fie reprezentată sau să reprezinte partidul AUR din nou îm dă de gândit cu privire la integritatea dumneaei şi dorința ei de a pentru România,dat fiind faptul că în acel partid există şi acel domn Lavric,domn care susține că femeile sunt dizgrațioase pe masa ginecologică sau că o femeie nu poate fi „admirată”,deoarece admirația ar „recunoaşte” superioritatea femeii.

Prin această petiție fac apel la voi,românii integrii să vă exprimați politicos opinia cu privire la doamna Şoşoacă şi să susțineți inițiativa prin care cer invalidarea doamnei Diana Şoşoacă în orice funcție parlamentară sau senatorială.”, a scris Larisa Butnariu, inițiatoarea petiției împotriva Dianei Șoșoacă.

Citește și: EXCLUSIV: Interviu cu Larisa Butnariu, victimă a traficului uman

Petiția poate fi consultată aici.

Reamintim că senatoarea independentă Diana Șoșoacă a primit, în cursul acestei săptămâni, inclusiv un avertisment din partea colegilor senatori, în urma căruia i-au fost retrase anumite drepturi, printre care și posibilitatea de a reprezenta Senatul României, în ceea ce privește relațiile de ordin intern sau extern.

„Acest avertisment scris atrage după sine imposibilitatea doamnei senatoare de a reprezenta Senatul României în relaţii interne şi externe pentru o perioadă de trei luni. Din păcate, este o situaţie nouă cu care ne confruntăm. Este prima şi sper ultima situaţie de acest gen în acest mandat, în această legislatură şi de la început am făcut apel la calm, la raţiune, pentru că suntem aici să dezbatem idei pentru cetăţeni. Nu suntem aici să ne insultăm, nu suntem aici să dăm acest ton agresiv al discursului public”, a declarat Anca Dragu, la momentul respectiv.

Articolul precedentDepozit ilegal de deșeuri, fix în centrul Bucureștiului (Video)
Articolul următorCampania de vaccinare nu trebuie politizată
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.