ASI – Romania – GENERALE! DUMBRAVĂ MINUNATĂ sau CÂMP TACTIC?

”Concret, dacă în urmă cu câțiva ani consideram că ne-am atins obiectivul odată cu sesizarea PNA (n.r. – vechea denumire a Direcției Naționale Anticorupție), de exemplu, dacă ulterior ne retrăgeam din câmpul tactic odată cu sesizarea instanței prin rechizitoriu, apreciind (naiv, am putea spune acum) că misiunea noastră a fost încheiată, în prezent ne menținem interesul/atenția până la soluționarea definitivă a fiecărei cauze”!!!

Aceasta fiind ”delarația pe care a dat-o, susținut-o și semnat-o” generalul SRI, Dumitru Dumbravă.

Desigur, sunt chestiuni pe care dacă le auzi din gura unor decidenți pur și simplu ți-o ia mintea razna! Și mă refer aici strict la lucruri legate de justiție.

Dar dacă gândim strict analitic, tot ceea ce a declarat generalul Dumitru Dumbravă – Mitică pentru cunoscători – în această asumare publică a ”rolului” Direcției pe care o conducea la acea vreme, are cu siguranță mai multe sensuri…

A trecut testele psihologice și psihiatrice mai ceva decât cei care obțineau permisele auto la Pitești.

În cazul în care chiar le-a trecut pe bune, atunci instituția unde, dar mai ales de unde acesta a făcut carieră are ”ceva” vulnerabilități pe care domnia–sa le cunoaște! Și, cu această declarație ”outdoor” absolut halucinantă, nu a făcut decât să atragă atenția că … ”după mine potopul”.

Discreditarea Serviciului Român de Informații, instituție extrem de importantă pentru buna funcționare a statului român și cu un colectiv de profesioniști în toate domeniile.

A atras probabil atenția vreunui complet judecătoresc care sărise ”gardul” câmpului tactic.

Câmp tactic despre care ”gurile rele” de peste Ocean spun că și acum, chiar în rezervă fiind…

Dar, oricum, stați aproape! Urmează filmul complet ”Dumbrava Minunată”, cu interpreți cel puțin surprinzători ai Lizucăi și ai ”cățelușului” Patrocle. Cu sonor cu tot…

Articol preluat de pe asi-romania

VIACezar Cătălin MARIN
SURSĂASI-Romania
Articolul precedentASI-România – ”CONSERVA” SAID vs. ”SIFONUL” MURAD!
Articolul următorSondaj Avangarde: Sectorul 2, cel mai prost administrat din București
Senior partner Ziarul de Investigatii