Foto - Asi Romania

Unul nereușind să tacă nici măcar atunci când ar trebui să o facă barem pentru propria sa libertate. ”Artificiile” nenumăratelor și tot mai controversatelor sale ieșiri publice fiind deja ”marcă înregistrată”.

Celălalt se crede atât de discret, încât aproape că ai crede că structurile contrainformative ale statului român chiar au fost desființate cu totul… Ceea ce chiar nu este cazul!

Totuși, cei doi au și ceva în comun… Desigur, nu ne referim aici la statutul de libanezi cu cetățenie română… Mai ales că Said Baaklini a și pierdut-o definitiv, în urma unuia dintre dosarele penale care l-au vizat.

De asemenea, o altă asemănare între cei doi este dată de ”fluturașii în stomac” simțiți atunci când anturajul atârnător din jurul celor doi le mai ”linge câte o clanță” despre cum ar fi aceștia ”oamenii serviciilor”… Fiecare cu serviciul lui! De parcă operativii celor două structuri informative invocate deja ”prea ca la țară” chiar nu ar pune mâna pe ”Teo” – T.O. – atunci când situația ar impune-o…

Așa că mai ușor și cu serviciile pe scara sistemului…

Însă ceea ce au cel mai mult în comun cei doi ”călcători de ape tulburi” din ”mlaștina” sistemului este ambiția nemăsurată de a fi recunoscut drept ”Regele Conservelor”!

Desigur, nu de către consumatorii cărora nu le pasă de unde își umplu ”coșul zilnic”, atâta vreme cât ”marfa” este cât mai ieftină. Ci de către emisarii ”fondurilor de investiții” – hai să le spunem așa, cu toate că nu prea este cazul…- din zonele de origine.

Și care vor să se lămurească pe deplin care este conaționalul ajuns cu adevărat ”regele conservelor” din România adoptivă… De ce? Ca să își recupereze cât mai rapid și cu ”plus valoarea” aferentă, bineînțeles, investițiile făcute.

Astfel că într-un fel este de înțeles de ce lui Murad Mohammad îi pasă mai puțin de cucerirea politică a președinției Consiliului Județean Constanța, decât de adevărata sa miză… Detronarea ”Regelui Conservelor”, Said Baaklini.

Astfel că noua ”Cupolă de AUR” sub care își închipuie că s-a acoperit poate ar fi trebuit să îl fi întrebat înainte pe Dan Diaconescu ce părere are de această achiziție. Nu de alta, dar poate aprinde Said ”o lumânare invers” și ies la iveală filmulețele despre care se tot vorbește că ar fi fost turnate în vara lui 2022, la Complexul din Olimp, la ”băiețeasca” aia, șprițul cu ”SIFON”!

Cea cu Sorin, George și ceilalți doi martori auriști…  

Articol preluat de pe ASI-Romania

VIAASI - Romania
SURSĂLovitura lu' Tache
Articolul precedentHoria Constantinescu renunță la ANPC pentru a candida la Primăria Constanța: „Am scris istorie”
Articolul următorASI – Romania – GENERALE! DUMBRAVĂ MINUNATĂ sau CÂMP TACTIC?
Senior partner Ziarul de Investigatii