Radu Mihaiu - Foto Ziarul de Investigații

Scriam în data de 22 martie 2023 despre nebunia și nebuniile care se întâmplă în mod bizar la Sectorul 2 unde useristul Radu Mihaiu dovedea în fiecare zi de la Dumnezeu că nu știe nimic despre administrație și despre interacțiunea cu cetățenii care și-au pus speranțele în el.

Primarul Radu Mihaiu nu pare că este conștient de faptul că a părăsit zona privată și că nu mai este șef la propria firmă, ci un funcționar aflat în serviciul cetățenilor. Altfel nu se poate explica valul de jigniri la adresa bucureștenilor pe care primarul Sectorului 2 le aduce în comunicarea sa publică...Nu ne luptăm doar cu creșterea necontrolată a numărului de mașini, ne luptăm și cu o mentalitate foarte păguboasă. Nu, nu e normal ca parcarea să fie gratis, comenta pe Facebook (unde altundeva?) Radu Mihaiu.

Nemulțumiți însă de ”educația” pe care le-o face reprezentantul USR, bucureștenii reacționează în număr tot mai mare pe pagina de Facebook a lui Radu Mihaiu, care este plină de comentarii extrem de critice la adresa primarului.” Articolul complet poate fi citit AICI

Mihaiu în cifre cu două luni înainte de alegeri

Sondaj Avangarde sectorul 2 – Radu Mihaiu

Sondaj Avangarde: Sectorul 2, la coada clasamentului celor mai bine administrate sectoare din București

Rezumat: Doar 6 din 100 de bucureșteni consideră că sectorul 2 este cel mai bine administrat din București

Sectorul 2 este codaș în ce privește buna administrare, consideră bucureștenii, doar 6% dintre aceștia spunând că este cel mai bine administrat din București, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde la comanda Digi24.

Cele mai performante administrații sunt, în opinia locuitorilor din București, cele ale Sectorului 3 (primar Robert Negoiță), Sectorului 4 (primar Daniel Băluță) și Sectorului 6 (primar Ciprian Ciucu), arată cercetarea. La polul opus se află Sectorul 2 (primar Radu Mihaiu), urmat de Sectoarele 1 (primar Clotilde Armand) și 5 (primar Cristian Popescu Piedone) la egalitate.

În ce privește principalele probleme ale Bucureștiului, respondenții au nominalizat aglomerația în trafic, sănătatea, infrastructura, educația, locurile de parcare și curățenia.

Datele sondajului Avangarde au fost culese între 20-24 martie, pe un eșantion de 1.000 de persoane.

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentASI – Romania – GENERALE! DUMBRAVĂ MINUNATĂ sau CÂMP TACTIC?
Articolul următorTudose a mers acasă după desemnarea sa în fruntea listei PSD&PNL pentru europarlamentare: „Având 17-18-19 voturi la Bruxelles, chiar să putem influenţa politica Uniunii Europene”
Senior partner Ziarul de Investigatii