Acțiune la primele ore ale dimineții în mai multe județe ale țării într-un dosar de înșelăciune legat de comercializarea de mobilă la comandă, unde până acum au fost identificate peste 100 de părți vătămate, prejudiciul estimat fiind de milioane de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași efectuează nu mai puțin de 42 de percheziții domiciliare, activitățile fiind derulate cu sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigare a criminalității economice Brașov, Galați, Vaslui, Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Ilfov și București, al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secțiile 1-6 și Poliției Orașului Hîrlău, în timp ce suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Potrivit Poliției Române, în dosarul penal privind infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă cele mai multe percheziții, 13, sunt efectuate în județul Iași, iar 8 – în municipiul București.

Câte trei percheziții au loc în Brașov și Ilfov, câte două în Galați, Bihor și Vaslui, iar în Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș și Mureș – una.

Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei“, transmite sursa citată.

Articolul precedentPrimarul Constanței, acuzat că a agresat o jurnalistă
Articolul următorEugen Tomac: „PMP va susţine orice candidat pe care o coaliţie de dreapta îl va stabili ca şi candidatul cel mai potrivit”