Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, la Prima TV, că regretă faptul că Liviu Dragnea este încarcerat, dar în același timp nu îl vede revenit în partid, deoarece statutar nu mai are acest drept. Totodată a făcut și o remarcă dură la adresa Viorică Dăncilă, premierul pe care chiar social democrații au dat-o jos de la conducerea guvernului, dar și a partidului.

„Am mai avut discuţii cu colegii mei despre fostul preşedinte, Liviu Dragnea. Am un regret unde se află. Nu sunt un om care mă bucur de răul nimănui, indiferent dacă suntem prieteni sau adversari politici. Eu nu am duşmani. Nu am avut niciodată duşmani şi chiar şi politic, de aceea e posibil să nu cred în excese. Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid. Nici domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. E o temă falsă. Ce vă pot spune este că îmi pare rău că în acest moment domnul Dragnea este în închisoare”, a declarat Ciolacu, la Insider Politic, la Prima TV.

Viorica Dăncilă, o frustrată

În cadrul interviului, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă a citit cartea fostului premier – „Partea mea de adevăr”, în care aceasta aduce acuzații actualei conduceri. După ce i s-a citat un paragraf, „Marcel Ciolacu și Paul Stănescu erau în genunchi în fața lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă i-a ridicat”, Ciolacu a avut o reacție destul de dură la adresa Viorică Dăncilă.

„Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. Îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta aprecizat că în ultimul an, PSD a dovedit că are capacitatea de a se reconstrui. Iar în ceea ce privește nemulțumirea fostul premier legat de faptul că nu i-a fost oferită posibilitatea de a candida, Ciolacu a arătat spre președinții de filiale. „Listele de parlamentari le fac preşedinţii de organizații. Nu am promis nimănui, nimic”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu respinge acuzația implicării PSD în greva de la metrou

Articolul precedentCelulă de criză în cazul navelor românești blocate în Canalul Suez
Articolul următorDeclarațiile cu care se poate circula în următoarele două săptămâni