Foto: Știrile Pro Tv
Foto: Știrile Pro Tv

În cursul zilei de azi, 27 decembrie, Stelian Lupu, fost șef al Serviciului de Permise și Înmatriculări Teleorman, a fost trimis în judecată de către Direcția Națiomală Anticorupție.

Stelian Lupu a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat că ar fi luat mită.

Banii au fost încasați pentru promovarea unor candidaţi la proba practică din cadrul examenului pentru obţinerea carnetului de şofer.

Şefii fabricii de permise de la Teleorman, trimiși în judecată

Comunicatul DNA integral: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpaților:

LUPU STELIAN, ofițer de poliție, la data faptelor șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V) Teleorman, în sarcina căruia s-a reținut comiterea a patru infracțiuni de luare de mită;

EIB DANIEL CRISTIAN, ofițer de poliție, la data faptelor șef al Compartimentului Înmatriculări Vehicule din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman, în sarcina căruia s-a reținut comiterea a patru infracțiuni de luare de mită;

VELCEA CRISTIAN, ofițer de poliție, la data faptei șef al Compartimentului Permise de Conducere și Examinări din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Teleorman, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de luare de mită.

Infracțiuni:

– dare de mită (cinci fapte);

– trafic de influență (șase fapte);

– fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit comunicatului DNA, dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Teleorman, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.

Articolul precedentAngajații din Sănătate, proteste la cele trei Palate
Articolul următorNicușor Dan, acuzații în privința bugetului Capitalei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time