Dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în cazul accidentului mortal de ieri, din județul Argeș, în care a fost implicat secretarul general al ALDE. Daniel Chițoiu, fost ministru de finanțe, se afla la volanul unui autoturism, singur în mașină, și ar fi pătruns pe contrasens. Aceasta este una dintre ipotezele producerii accidentului în care și-au pierdut viața două persoane.

Mașina lui Chițoiu ar fi intrat în autoturismul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești – Râmnicu Vâlcea. Bărbatul de 82 de ani a murit pe loc, iar pasagera aflată în dreapta față din același autoturism, în vârstă de 73 de ani, a suferit răni grave. Ulterior femeia a decedat la spital.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Argeș. Accidentul s-a produs în zona localității Zamfirești, județul Argeș. Rănit în evenimentul rutier a fost și Daniel Chițoiu, care inițial a refuzat transportul la spital.

Articolul precedentVictor Ponta rămâne fără zeci de colegi din Pro România
Articolul următorSe întoarce Grindeanu la social democrați? „Această posibilă revenire ne deschide perspectiva unor alegeri în PSD cu unul dintre candidații la șefia partidului, Sorin Grindeanu”