Victor Ponta

Pleacă la fel de repede cum au venit în proiectul politic a lui Victor Ponta. Astăzi, alți doi membri Pro și-au anunțat demisia, după ce ieri a avut loc o plecare în bloc. Parlamentari și lideri locali și-au semnat demisiile, critica generală fiind aceea că Pro România a ajuns „un proiect opac și fără viziune”.

Azi au plecat membrii Biroului Executiv ai filialei Sector 1, 25 la număr. „Le mulțumesc foștilor noștri colegi pentru tot ce am realizat împreună în ultimii ani în politică/ le respectăm decizia de a se alătura PNL și sperăm să influențeze în bine actul de Guvernare – dar majoritatea covârșitoare a membrilor Echipei ProRomânia dorim să rămânem pe propriul nostru drum.

ProRomânia merge mai departe ca un proiect alternativ de modernizare a politicii de Centru Stânga, pro european și pro dezvoltare, în egală măsură critic la adresa PNL și PSD! Suntem ProRomânia și ținem doar cu România!”, scria aseară Ponta pe Facebook.

Articolul precedentVela schimbă șeful jandarmilor. „Conducerea Jandarmeriei nu a colaborat cu MAI”
Articolul următorSecretarul general al ALDE, cercetat în dosarul accidentului mortal din Argeș. Acesta ar fi pătruns cu mașina pe contrasens