Invitată la Antena3 în această seară, primarul general al Capitalei a confirmat că va candida pentru încă un mandat în vară. Aceasta este încrezătoare că are șanse și a spus că nu o interesează cine îi sunt contracandidați, în condițiile în care, spune dumneaei, a făcut multe lucruri bune pentru Capitală.

Trebuie doar să explic cum am găsit Bucureștiul, după 30 de ani de subfinanțare. Aici vorbim, în mod special, de transportul public în comun și termoficarea. În trafic erau doar 600 de autobuze. A trebuit să facem o achiziție importantă de 400 de autobuze euro 6. În acest moment, avem 1.800 de autobuze, am și reparat câteva, ceea ce nu s-a întâmplat anterior”, a subliniat Gabriela Firea.

Primarul general a mai spus că PSD are șanse mari să se redreseze, însă prin analiza serioasă a ceea ce se întâmplă acum, și a fost fermă: nu vizează postul de președinte al partidului. „La șefia PSD nu candidez, vreau să mă dedic primăriei Capitalei. Două joburi nu se pot face dinamic, bine. Ar fi un minus, a fi primar e răspundere mai mare, vorbim de cea mai mare aglomerație urbană. Cred că e și prematur, am alți colegi care sunt mai calificați”, consideră Gabriela Firea.

Articolul precedentSe întoarce Grindeanu la social democrați? „Această posibilă revenire ne deschide perspectiva unor alegeri în PSD cu unul dintre candidații la șefia partidului, Sorin Grindeanu”
Articolul următorTun de patru milioane euro cu oile înecate de la Midia