Sursa: Facebook

Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj public pentru Ministrul Energiei, insistând ca acesta să demisioneze.

Ștefănescu este de părere că Virgil Popescu este principalul responsabil pentru creșterea prețurilor la energie, atrăgând atenția asupra faptului că facturile au fost majorate chiar și cu 450%.

De asemenea, politicianul a atenționat că 100.000 de români au făcut deja contestație pentru aceste facturi, iar peste 1 milion de facturi au fost calculate greșit.

Codrin Ștefănescu îl acuză pe ministrul Energiei: ”Ai nenorocit o țară întreagă, slugă a Bruxelles-ului!”

Dă-ți demisia, Virgil Popescu! Pleacă odată și du-te unde vezi cu ochii!”, scrie Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Acesta a abordat și problema falimentului care a închis zeci de mii de firme românești.

De asemenea, mulți angajatori au recurs la concedieri care au afectat milioane de români.

Cine te ține în spate de nu te poate urni nimeni din funcția asta? Ce forțe uriașe te sprijină pentru a crea tot acest dezastru? #AliantaPentruPatrie ți-a atacat nenorocitele tale de ordonanțe privind compensarea, ți-a depus plângere penală pentru subminarea economiei și interesului românilor, ți-a contestat în Parlament toate aberațiile! Și cu toate astea, nu te mișcă nimeni din funcție!”, scrie Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: ”Ai ajuns coșmarul României, iar în iarna asta, cu prețurile și “regularizările” tale la energie, ne vei îngropa pe toți!”

Pleacă odată, fugi! Și chiar dacă PNL-istii tăi nu au curajul nici măcar să te atingă, tu, ca ministru, nu te-ai săturat de atâtea înjurături și blesteme venite din partea oamenilor? Nu vezi câtă panică, deznădejde și haos ai creat? Dă-ți odată demisia, Virgil Popescu!”, se arată în mesajul politicianului.

Articolul precedentOrganizație pentru protecția mediului: ”Peste 40% dintre transporturile de lemn sunt ilegale”
Articolul următorDosarul Ponta-Blair a fost clasat de DNA
Jurnalist full-time / Pesimist part-time