Dincolo de discuțiile care s-au făcut pe marginea organizării Congresului PNL, dat fiind că liberalii trebuiau neapărat să își aleagă viitorul conducător strânși toți la un loc, Victor Ponta pune pe tapet o altă problemă vizavi de oamenii care au făcut baie de mulțime sâmbătă la Romexpo.

Se pare că liderul Pro România are informații chiar din interiorul PNL potrivit cărora congresul nu a fost doar prilej de alegeri, ci și un vector pentru Covid-19.

Din ce afirmă Ponta, la Congresul PNL ar fi fost prezente inclusiv persoane care nu doar că nu aveau o dovadă „Covid free”, ci erau confirmați cu cornavirus. Însă acest lucru nu i-a ținut în case, a subliniat acesta, pentru că, în calitate de delegați la congres, aveau obligația de a vota. Obligație care nu putea fi ocolită.

Ştiu eu de la liberali, de liberali care aveau Covid şi au venit la Congres, că trebuiau să voteze, că dacă nu votau… Nu o să investigheze nimeni asta, pentru că ei sunt încă la putere”, a spus Victor Ponta, aseară, la România TV.

Fostul premier a admis totuși că nu poate proba afirmația aceasta, nici el și nici altcineva. Și, printre rânduri, Ponta a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi putut dovedi doar dacă cineva ar fi făcut verificări la fața locului. Firește, dacă ar fi fost și lansate anumite informații în timp util.

(…) Au venit din toate zările, au plecat în toate zările. Sunt convins că dacă cineva ar investiga anumiţi delegaţi care trebuiau să fie în izolare, cu siguranţă… dar nu o să investigheze nimeni, că na, încă sunt ei la putere. Dacă era Congresul PSD, cred că se închidea după zece minute, îi lua DSP-ul pe toţi”, a subliniat Ponta.

Articolul precedentVlad Voiculescu, previziuni și procente: 100% șanse ca școala să treacă în online
Articolul următorVirgil Popescu este rechemat la „Ora ministrului”, în Camera Deputaților