Cîțu, după ce Voiculescu a sugerat că ar fi fost ascunse mai mult cazuri de Covid: „Le recomand tuturor românilor să asculte doar de specialişti”

Vlad Voiculescu a afirmat că, atât în ziua congresului PNL, cât și în cele două de dinaintea acestuia, DSP București ar fi ascuns mai bine de 4.000 de teste Covid pozitive

Florin Cîțu / Foto: Iulia KELT

Războiul dintre fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, și cel care l-a demis, premierul Florin Cîțu, nu pare nici pe departe încheiat. De altfel, nu se poate spune că unul dintre cei doi ar fi dispus, în acest moment, să renunțe la lupta continuă a declarațiilor de tip „buclă”. „Le recomand tuturor românilor să asculte doar de specialişti”, a spus premierul Florin Cîțu, după ce Vlad Voiculescu a sugerat că anumite cazuri de Covid ar fi fost ascunse de actuala administrație centrală, în zilele de 23, 24 și 25 septembrie.

Florin Cîțu: „Informaţiile referitoare la sănătate sau modul de calcul al incidenţei trebuie să vină doar de la specialişti, nu de la oameni care nu au niciun fel de experienţă, expertiză în acest domeniu”

Premierul Cîțu atrage este de părere că, în acest caz, ar trebui acordată mai multă atenție. „Eu ştiu deja şi în acest caz domnul respectiv a fost imediat. I s-a dat o replică de la DSP, de la specialişti. Le recomand românilor de fiecare dată să asculte doar opinia specialiştilor, aşa foarte mulţi oameni cred că se pricep la multe lucruri, dar e bine să mergem cu specialiştii”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Citește și: Anca Dragu mimează alegerile „civilizate” în USR PLUS

Florin Cîțu a acuzat că mai mult de 4.000 de teste pozitive aferente zilelor de 23, 24 și 25 septembrie nu ar fi fost raportate de DSP București, sugerând că acest lucru ar putea avea legătură cu congresul PNL, cel în care au fost prezenți aproape 5.000 de liberali, pentru a vota noul președinte al partidului.

Articolul precedentRomânia va semna astăzi PNRR-ul, un „moment istoric”, în opinia premierul Cîțu
Articolul următorMoșteanu remarcă paradoxul demisiei lui Orban din fruntea CD: nu se știe clar cine ar trebui să îi ia acestuia locul
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.