Anca Dragu mimează alegerile „civilizate” în USR PLUS

Aceasta a afirmat că, în momentul de față, USR PLUS se chinuie să elimine orice suspiciune, cu privire la corectitudinea procesului de vot intern

Anca Dragu
Anca Dragu (captură)

Președintele Senatului, Anca Dragu, refuză să admită faptul că nici în USR PLUS nu e tocmai lapte și miere. Potrivit acesteia, alegerile interne pentru stabilirea șefiei partidului nu sunt marcate de nicio criză politică, în ciuda faptului că presa a semnalat faptul că relația dintre Dacian Cioloș și Dan Barna ar fi una mai mult de suprafață, în acest moment, Anca Dragu spune că ceea ce se întâmplă nu este altceva decât o „fază normală de campanie”.

Anca Dragu: „Nu cred că este o criză în partid, este o fază de campanie”

Anca Dragu a afirmat că „lucrurile se desfășoară civilizat la USR PLUS, suntem în faza de eliminare a tuturor suspiciunilor legat de procesul de vot. Îmi păstrez speranța că toți colegii mei vor fi responsabili”, a spus aceasta.

Citește și: Ludovic Orban îi dă un ultimatum premierului Cîțu

În contrapartidă, Teodora Stoian, avocată și membru al BN-ului USR PLUS, a spus: „Trei ore de dezbateri tensionate în Birourile Naționale reunite. Ce am dezbătut? Corectarea registrelor electorale. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în timpul votului pentru turul I, mai mulți membri ne-a semnalat că nu au primit linkul de vot. Verificând am observat că adresele lor de email erau greșite, lipsea o literă, nu era punctul între nume și prenume și altele (…) După câteva ore de dezbatere, am spus că venim cu o soluție de mijloc, să poată corecta BL-urile și BJ-urile și Comisia electorală să îi poată verifica (…) Adevărul e că nu are cum, fiindcă trebuie să dăm drumul la vot (…) Să se facă totul de la Centru, asta a cerut Dacian și echipa (…) Deci practic suntem toți niște hoți”, a declarat aceasta, citată de Newsweek.ro.

Articolul precedentLudovic Orban îi dă un ultimatum premierului Cîțu
Articolul următorRomânia va semna astăzi PNRR-ul, un „moment istoric”, în opinia premierul Cîțu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.