Cristian Bulfon

Începuturile cariere politice ale lui Cristian Bulfon s-au desfășurat sub sigla USB care, ulterior s-a rebranduit la nivel național și a devenit USR. Acest lucru se întâmpla în 2016 când Cristian Bulfon decidea că setul de valori impus de cei din USR se pliază pe al lui. Însă cum nimic nu e „etern”, acesta ajungea la scurt timp să realizeze că nu există niciun fel de compatibilitate între el și partidul căruia îi semnase adeziunea, așadar, în 2018 a fost exclus din USR.

Cristian Bulfon: „Tot ce-am realizat, face parte doar din dorința de a fi implicat și activ în rezolvarea problemelor din Sectorul 1 și chiar dacă în viitor nu voi mai face parte din administrației”

Considerând că nu mai rezonează cu politica întreprinsă de USR-ul Sectorului 1, cel al lui Clotilde Armand, Bulfon a decis ca de data aceasta să candideze pentru un nou mandat de consilier local al Sectorului 1, din postura de independent. „Am înțeles însă repede că acel “altfel” de mod în care USR declarase că vrea să facă administrație – și care pentru mine însemna treabă bună pentru cetățeni – era de fapt tot politică de partid care nu avea legătură cu ce vroiau sau aveau nevoie oamenii. Și pentru că am fost nevoit să sancționez prin vot diferit deciziile luate doar politic, antagonice cu interesele celor din sectorul nostru, în 2018, am fost exclus din partid.”, a declarat Cristian Bulfon, candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 1, cu privire la plecarea sa din USR S1.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentDNA aruncă în aer corupția din Poliția Iași. Oamenii legii erau recompensați cu bani și produse alimentare
Articolul următorParlamentarii PMP nu vor participa la votul pentru moțiunea de cenzură, asigură Eugen Tomac
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.