Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Codrin Ștefănescu a comentat decizia ministerului Transporturilor de a achiziționa 12 locomotive cu hidrogen.

Astăzi, 27 iulie, Ștefănescu a precizat că România Liberă a publicat un editorial scris de jurnalistul Marius Ghilezan, articol care acuză achiziția acestor noi locomotive, prietenoase cu natura.

Investiția depășește 800 de milioane de lei

Acuzațiile vin în contextul în care Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, a anunțat că Guvernul a aprobat nota de fundamentare pentru achiziția a 12 locomotive cu hidrogen.

Și are pentru că d-aia ne-au mărit taxele, impozitele și accizele! Locomotive care se pot produce și in România, dar nu avem voie! Plătesc românii pentru toate combinațiile executate de guvern la comanda străinătății! Pentru toate! De la măști, vaccinuri, Isolette, până la locomotive și centrale atomice!”, a transmis politicianul, pe pagina de Facebook.

Codrin Ștefănescu: ”Guvernul nu are bani de pensii, salarii și subvenții în agricultură, are însă între 170 și 700 milioane de euro și pentru afacerea asta!”

Fostul deputat a declarat că susține opinia jurnalistului de la România liberă, opinie potrivit căreia guvernul ar trebui să cadă, iar politicienii ar trebui să-și prezinte scuze public și să demisioneze în bloc.

Guvernul e susținut de stăpânii lui din afară, până ne reduce la stadiul de sclavi în propria țară. Și dacă nu ne trezim, exact asta se va întâmpla!”, conclude Ștefănescu.

Articolul precedentNoapte lungă pentru salvamontiștii din Neamț: Un copil şi un adult s-au rătăcit în Ceahlău
Articolul următorUn nou caz, tip Caracal: Un bărbat ”agăța” femei de pe internet, după care le sechestra în propriul apartament
Jurnalist full-time / Pesimist part-time