Sursa foto: Pixabay.com

În câteva zile, deșeurile din Zona 2 Mureș vor fi colectate de un nou operator de salubritate, ceea ce va duce la rezolvarea crizei gunoaielor, care durează de câteva luni.

Astăzi, Asocierea Polaris M. Holding – Urban Grup Environment a semnat cu ADI Ecolect contractul de colectare a deșeurilor pentru Zona 2 Mureș, potrivit căruia perioada de mobilizare este de cinci zile.

Zona 2 Mureș este alcătuită din Municipiul Târgu Mureș, Orașul Miercurea Nirajului și comunele Band, Pănet, Mădăraș, Sâncraiu de Mureș, Sântana de Mureș, Cristești, Ernei, Sângeorgiu de Mureș, Livezeni, Corunca, Glodeni, Gornești, Hodoșa, Vărgata, Eremitu, Bereni, Măgherani, aici urmând a opera asocierea de firme.

Însă reprezentanții transmit că au nevoie inclusiv de ajutorul localnicilor pentru a avea o zonă curată, fără deșeuri, cu promisiunea că vor fi informați corect și complet transparent asupra serviciului de salubrizare din zona 2 Mureș, inclusiv pe pagina de Facebook „Urban Grup Environment”.

Mulțumim locuitorilor din Târgu Mureș pentru susținerea și pentru încrederea acordată. După zilele de mobilizare, deșeurile nu vor mai fi o problemă. Însă, nu ne limitam doar la colectarea eficientă a deșeurilor.

Am venit aici cu obiectivul clar de a respecta țintele de colectare și invităm cetățenii să devină partenerii noștri în colectarea separată a deșeurilor. Cum? Să colecteze separat plasticul, hârtia, sticla și metalul, iar deșeurile reziduale și biodegradabile să le depoziteze separat. Din respect pentru mureșeni, ne angajăm să oferim un serviciu de calitate, de lungă durată, să menținem curățenia și igiena și să contribuim astfel la un mediu sănătos și prosper pentru comunitate.

La treabă! Munkára fel!”, a declarat Marius Secăreanu, reprezentantul Asocierii Polaris M. Holding – Urban Grup Environment.

Articolul precedentPetiție a elevilor care susțin Bacalaureatul, pentru modificarea baremului. Ligia Deca: „Vor fi luate în considerare”
Articolul următorClinicile Dr. Leahu, preluate de operatorul rețelei private de sănătate Regina Maria