Sursa: Google maps

Clinicile Dr. Leahu își schimbă acționariatul, după ce Consiliul Concurenței a autorizat o tranzacție care presupune preluarea grupului de companii de către operatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, alături de Adrian Ionuț Leahu.

Potrivit Consiliului Concurenței, Centrul Medical Unirea SRL (CMU) și Adrian Ionuț Leahu au preluat un pachet de 51% din capitalul social al Implant Expert DSO SA, respectiv compania-mamă a celor 12 firme ce formează Clinicile Dr. Leahu.

În prezent, Clinicile Dr. Leahu activează în domeniul medicinei dentare, operând o rețea de stomatologie cu prezență în 13 orașe din România: Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov.

În ceea ce privește CMU, este un centru înființat în 1991, cunoscut drept operatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, activă pe piaţa prestării de servicii medicale, servicii clinice şi paraclinice, atât ambulatorii, cât şi spitaliceşti, precum și servicii de imagistică medicală și de analize de laborator.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial”, precizează Consiliul Concurenței.

Articolul precedentAsocierea Polaris M. Holding – Urban Grup Environment se va ocupa de deșeurile din Târgu Mureș
Articolul următorPrimarul Piedone, promisiune: „O luăm de la capăt, reîncepem ceea ce am oprit fără voia noastră!”