Din ce în ce mai mulți voluntari se alătură strângerii de semnături pentru demiterea lui Armand

Clotilde Armand și-a deschis front de luptă pe străzile sectorului. În consecință, cetățenii par să se fi săturat să fie victime colaterale ale unui război care nu le aparține

Clotilde Armand Foto: Facebook

Cetățenii Sectorului 1 se mobilizează pentru strângerea de semnături cu scopul demiterii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Din ce în ce mai mulți voluntari își dedică timpul acestei cauze, dacă putem s-o numim așa. Motivația lor e una simplă: oamenii s-au săturat de gunoaie și de incompentență, după cum au declarat chiar ei. Așadar, își iau soarta în mâini și speră ca, prin demiterea acesteia, cel mai mare sector al Capitalei să scape de gunoaie și de șobolani.

Clotilde Armand, din ce în ce mai neiubită în Sectorul 1

Primarul Sectorului 1 pare să nu-i fi convins pe cetățeni că merită să rămână în fruntea administrației locale. Cu toate că nu e zi în care aceasta să nu posteze explicații despre ceea ce face și mai ales de ce, oamenii s-au convins că acțiunile (care în acest caz nu prea există), contează mult mai mult decât vorbele nesusținute de fapte.

Realitatea din teren pare să o contrazică, cu vârf și îndesat, pe Armand, cea care insistă să scrie că totul e bine, bașca îi roagă pe cetățeni să aibă răbdare, până când termină ea de războit cu dușmanii. Problema este că frontul de luptă este sectorul, acolo unde sute de mii de oameni locuiesc acum în mizerie.

Cetățenii s-au săturat să fie victime colaterale ale unui război care nu le aparține

„Se pare că prin mai multe cartiere din sectorul nostru, au apărut mai mulți voluntari de la mișcarea civică numită #toțipentru1, cu scopul de a strânge semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand”, a scris pagina Iubim Sectorul 1.

Clotilde Armand se laudă că ar fi construit școli. Care e realitatea?

Articolul precedentGalați: un bărbat a fost amendat cu 600 lei pentru și-a fotografiat buletinul de vot
Articolul următorAlegeri locale parțiale 2021, cu plângeri penale și tot felul de incidente