Să fim bine înțeleși, este o planta care conține unele ingredient active, benefice în unele scopuri medicale. Există sute de tipuri moleculare în marijuana care au efecte diferite asupra organismului. Există, de asemenea, multe efecte benefice în cânepa sălbatică și mulți receptori din corpul uman sunt sensibili la aceste tipuri de canabinoizi, dar acest lucru nu înseamnă că plantele care conțin THC necontrolat (tetrahidrocanabinol), modificate genetic, pot fi fumate de oricine, fără a se confrunta cu consecințe grave asupra sănătății. Faptul că veninul de șarpe conține și ingrediente active curabile, asta nu înseamnă să aruncăm șarpele asupra pacienților, doar experții selectează cantitatea potrivită de ingredient activ din venin, bună în proceduri complicate.

George Soros

În țările în care s-a produs legalizarea marijuanei, apar tulburări grave de dezvoltare. Pe lângă daunele aduse sănătății, a crescut și numărul accidentelor rutiere și al anumitor infracțiuni. În spatele frontierelor legalizării se află, în principal, anumite grupuri de interes economic și anumite ONG-uri care doresc să obțină beneficii financiare și alte avantaje. Sunt campanii publicitare organizate, în care poate fi observat și rolul lui György Soros, care, de altfel, a participat la procesul de liberalizare a drogurilor în Uruguay, prin intermediul Open Society Foundation. În spatele acestui lucru sunt interesele de afaceri și politice, chiar cu prețul vieții umane. Datorită acestei legalizării, din ce în ce mai mulți oameni ar putea crede că planta numită cânepa sălbatică este un produs inofensiv pentru plăcere și o va consuma. George Soros și interesele sale financiare au creat o nouă piață. Această dorință fără scrupule de profit financiar nu poate fi susținută de o politică responsabilă.

Orsolia Ferencz, reprezentanta administrației locale care gestionează politica de droguri a grupului Alianța Civică Ungară (Magyar Nemzet)

Ziarul de Investigații

 

Articolul precedentFifor acuză că „pigmeii vremelnici ai administrației arădene” au confiscat Ziua Drapelului Național, „într-o manifestare meschină dedicată pozelor electorale”
Articolul următorLa un liceu din Jibou, Sălaj, subiectele de la proba scrisă la Limba și literatura română, de la Bacalaureat, au fost încurcate!