Fost ministru al Apărării Naţionale în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2018, social democratul Mihai Fifor este un pic supărat pe conducerea PNL Arad, totul de la Ziua Drapelului Național de Azi. Dintr-o postare recentă a senatorului deducem că nimeni nu s-a obosit să îi facă o invitație cu prilejul manifestărilor organizate azi în județul care l-a trimis în Parlament, ceea ce l-a făcut pe Fifor să acuze că liberalii au confiscat Ziua Drapelului. Sau cel puțin așa și-ar imagina prefectul Gheorghe Stoian, europarlamentarul Gheorghe Falcă (fost primar al Aradului) „și gașca lor”. Însă Fifor nu se lasă impresionat, și asigură că în inima sa „se află amprentate cele trei culori – roșu, galben și albastru”.

Când Stoian, Falcă și gașca lor cred că pot confisca Ziua Drapelului Național…

Cu gândire și comportament de vătaf eșuat la birtul din sat, prefectul temporar numit, Stoian, organizează în dimineața aceasta o ceremonie publică de cinstire a Zilei Naționale a Drapelului României. Pe ascuns, așa cum le șade bine, el cu gașca lui sinistră…Falcă, Cionca, Bîlcea, Giani, Bibarț și, desigur, alți vreo câțiva trepăduși liberali. Cred ei, că în felul acesta pot confisca politic o zi de o asemenea însemnătate pentru națiunea română. Nici nu te poți aștepta la altceva din partea groparilor Aradului, care oricum nu înțeleg nimic din însemnătatea celor trei culori, mândru arborate peste tot în lume.

Drapelul, ca și iubirea de Patrie, se află profund săpate în inima fiecărui român iubitor de țară și de neam. Cum să explici triștilor ăștia că sub drapel au luptat și căzut la datorie eroii neamului nostru, că pe drapel am jurat credință Patriei noastre, că drapelul României, alături de credința noastră creștină, sunt valori pe care nu le poți confisca și înghesui într-o manifestare meschină dedicată pozelor electorale. Ar fi un demers inutil.

Ca să merite să explici astfel de lucruri lui Stoian sau lui Falcă, ar însemna să crezi, măcar și 1%, în capacitatea acestora de a pricepe ceva. Iar eu singur nu cred asta. Eu cred în faptul că, în fiecare inimă de român, se află amprentate cele trei culori – roșu, galben și albastru, iar inima care bate românește nu poate fi vreodată pângărită de pigmeii aceștia vremelnici ai administrației arădene”, opinează Fifor pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentLucrările la pasajul Doamna Ghica din București ar putea fi finalizate în toamnă
Articolul următorOrsolia Ferencz: ”Marijuana medicală nu există, și veninul de șarpe ajută la unele boli, dar nu aruncăm șarpele pe om”!